16 december 2012

Sista dagen med musikhjälpen.Ni är väll med och stöder musikhjälpen? Om inte så är det inte försent ännu. Alla kan vara med.

Jag tycker att musikhjälpen är ett jättebra initiativ. Särskilt reportagen om hur det är att inte ha rent vatten har liksom gått rakt in i själen. Det är mycket som man verkligen inte har en tanke på i det vardagliga, men villkoren är verkligen olika här i världen.

Kan man få säga att man är lite stolt över vilket engagemang det finns,barn som skänkt julklappspengar,olika insamlingar, ja alla sätt för att få ihop pengar. Mer än en gång har man blivit rörd under denna veckan. Det får en att känna hopp om framtiden. Idag är det sista dagen och nu hoppas vi på en stark avslutning.
♥♥♥

3 kommentarer:

Blockethuset sa...

Så bra att du engagerar dig i det! Jag ska också bidra med något..Det är så viktigt och oftast hjälper det att göra det lilla. Läkare utan gränser brukar få en slant också, de gör ett utomordentligt arbete och mycket pengar går fram(har kollat). Träffade en dam på Sri Lanka som hjälper helt ideellt, hon samlar in pengar själv och åker ner och runt till olika barnhem och behövande. Henne ger jag pengar varje år, sen får man en berättelse och lite foton..
Oj, långt inlägg..men blev så glad när jag såg att du skrev om musikhjälpen!
Ha en trevlig advent
Carina

soffie sa...

va fint att du hjälper till där.ha en fin 3e advent..

Vardag och flärd sa...

Jag har inte bidragit än, det har liksom kommit bort i allt annat. Men nu påminde du mig så jag ska gå in och kolla, har hört om det på radion när jag åker till jobbet.
Ha det fint!
Kram Eva