12 december 2012

Julens måsten......

 

För mig är blommor och grönt julens STÖRSTA MÅSTE......... det ska vara blommor och mossa och kottar och granris och...ja ni förstår säkert vad jag menar! Inga stora julstjärnor men gärna den lilla minivarianten, som här i svärmors soppterrin. Oh vad jag gillar det :-)


Sen finns det ju också den underbara multiflorahyacinten. Här har den hamnat i en nyköpt kruka. Stor och hög och fin var krukan och det var 50 % så den kostade endast 43 kronor, vilket jag anser vara ett fynd.
Affären jag hamnade i var för övrigt full med vackra ting som var precis i min smak....kunde gladeligen förköpt mig där.Har i år gjort ett  'julbord' som inte är klart men ingredienserna är lite kottar, älghorn (upphittat av maken för 27 år sedan) julros och lite annat. Är ABSOLUT inte klar med detta bord ännu ;-) här kommer det att ändras och ändras i all oändlighet.Lyssnar ni på julmusik? Det gör jag,, mest i bilen och sjunger med gör jag också. Köpte mig en skiva när jag var i det stoora varuhuset som börjar på Ullar....ja ni förstår säkert. På skivan finns bland annat denna Merry Christmas med Anne Shelton. Kanske lite gammal, kanske lite not up to date inspelning, men det är just DET som jag gillar med skivan.


Må så gott där ute i det vita....här har vi just nu -9,9 och klockan är inte fem ännu....HU!
 
♥♥♥


3 kommentarer:

Herr Nilssons Fru sa...

Så härligt att du är tillbaka:) saknade dig verkligen o man blir ju lite orolig när folk bara blir tysta både här o där:)

Blommor är vackert, köpte två julstjärnor den ena har fällt ihop sig, den är inte för torr o inte för blöt, fattar inte vad som hänt den, men den andra jag köpte samtidigt är jättefin. Så blev de en amarilis (de blev nog stavfél) den väger iväg med sina stänger.

Oh ho de ska bli fint ditt julbord.
Kramiz

Vardag och flärd sa...

Det är så fint på ditt julbord och just att förändra ofta är roligt, då SER man sakerna. Blommor och annat från naturen är det finaste pyntet tycker jag!
Ha en fin lucia!
Kram Eva

annika sa...

Kul att du fått lite blogglust igen. Jag gillar den vita krukan där med ängeln...multiflorahyacint! Vad är det för en ny en?

Kram