21 december 2012

Hålla sig på mattan...

 Ja, idag blir det till att hålla sig på mattan, alltså med andra ord behärska sig och uppträda städat som uttrycket avser. Men att de gamla Mayaindianerna skulle ha rätt verkar lite långt borta. Jag kör på mot julen istället. Mina adventsstjärnor (har 2 likadana) inköptes på rea för flera år sedan.Sen hamnade jag i en 'vita adventsstjärnor i alla fönster' koma som jag har lämnat i år. Stjärnorna är väldigt snygga med mönster i grått (vilket dock inte syns så bra på bilden). Några röda julstjärnor kommer dock inte upp i mina fönster, varken då eller nu.

Denna fina kotte är sista bilden i den kalender jag fick förra året i julklapp frå USA, visst är det en härlig bild.. Är kalendern/almanackan på utdöende? Vi brukar få massor av gratisexemplar men i år tror jag bara vi fått 2 stycken. Ja, ja de gäller ju fortfarande några dagar de som hänger här i huset.
♥♥♥

2 kommentarer:

Vardag och flärd sa...

Fin stjärna med mönster! Min vita period varade inte så länge så jag hann med alla rum, tröttnade snart, det är tråkigt med bara vitt. In med lite kottar och mer natur!
Verkar som kalendrarna är på utdöende, får skriva ut själv från nätet om jag ska ha nån - eller köpa i affären.
God Jul på dig!
Kram
Eva

Herr Nilssons Fru sa...

❤God Jul bästaste Du❤
Kramiz