16 oktober 2010

Vi har samma stil......

Utan att säga för mycket så har oftast dottern och jag samma åsikter om inredning och stil.Vi gillar båda det som inte är supermodernt utan lite mer shabby chic...... I Provence köpte jag en nessesär i provensalskt mönster som jag tyckte var snygg och tänk.....det tyckte dottern också. Den är inte stor men väldigt användbar att ha i väskan.

Igår var vi ju på en shoppingrunda tillsammans med typ halva Halmstads innevånare (kändes det som iaf). Lite fick vi handlat som jacka till dottern, som hon först inte var så förtjust i men efter att vi kom hem och med rätt accessoarer blev rätt så bra ändå tyckte vi båda två.Vantar och halsduk från Indiska......Kastar långa blickar på mitt akvarellblock......men det får vänta tills jag får mera tid, tyvärr....Annars är det fina skuggor just nu när solen tittar fram på de frusna husen härhemma.

, som ska iväg och jobba en stund....

3 kommentarer:

soffie sa...

va fin den necesären är och va roligt att ni har likadan smak det har inte jag å min stora dotter,
va sköna vantarna ser ut,
kram å hoppas du får tid över att måla,

Anna smyger in.. sa...

Aha...så trevligt..jo men samma här..cottern o jag är ganska lika..ofta iaf..provensalskt..bara ordet får mig att spinna..mmm så är det..fiiint Carro..tjusigt..

Men duuuuuu...du är ju en fena med penseln så duktig du är....akvarell..jag älskar den sortens tavlor..måste köpa fler..hmmm gå en kurs..lockande..jag är bara lite rädd att jag är för självkritisk..är det galet svårt? Klart det är..gör man fel är det kört liksom..mmm så är det väl..

Anna smyger in.. sa...

cottern??? hi hi så roligt det kan bli..jag dööör...