05 oktober 2010

Sakta vi gå......

Vem skulle inte vilja ha en sådan skylt på sitt hus???Tänk där i Provence....där gick man sakta gata upp och gata ner och bara.....log. I bakgrunden hördes ljudet av boulespelet och en och annan fågel som sjöng sin vackra melodi.

Varför kändes det som att livet var 'enklare' där i den lilla byn St Paul. Där gick madame med sina pain på väg hem för att äta lunch, på cafét var det fullt vid alla bord (nästan). Bonjour...tankarna virvlar runt utan att riktigt få något sammanhang.

Provence kommer inte att lämna bloggen på länge....hoppas ni står ut!

8 kommentarer:

Anki N sa...

Oh du är hemma igen!!
Antar att du haft den gott i gott. Härlig skylt.
Kramiz Anki N

Anonym sa...

Ahh, känner stämningen! Jodå, det är enklare där, för alla lever med fötterna på den solvarma jorden, om du förstår hur jag menar. Mer okomplicerat. Mer sinnligt och naturligt. Suck. Om jag vann jättemycket pengar skulle jag köpa mej ett litet vitt hus i byn Georgiopolis på Kreta... där lämnar jag en liten bit av mitt hjärta varje gång vi åker hem!!

Njut! Älskar skylten.
Kram Eva-Mari

Anna smyger in.. sa...

Jaaa men jag älskar när du snackar France..jag suger i mig som en svamp och ler konstant..Bonjour..oj ..du jag har snackat Frankrike nu i em..träffade släkten som bor där nere i Grenoble..mmmmm det är härligt..att få en dos av Provence här Carro..skylten är underbar..och du med :) hi hi..så är det ju...

soffie sa...

välkommen hem igen,Vilken vacker skylt,
å Provence det låter så mysigt,längtar tills du berättar mer om din resa,
kram

Katta sa...

Å vilken fin resa ni varit på. Skönt att åka nu på hösten med när det inte är så mycket turister som ska samsas. Visst verkar allt så lungt och behagligt i livet när man är på såna platser, man undrar om de också känner så. Kram Katta

britten sa sa...

mmm tack för den verklighetsflykten i dag..ljuvligt .........och välkommen hem igen

soffie sa...

hoppas du ej blåst bort idag ,här har det blåst storm så jag hoppade faktiskt över min promenad som jag sällan gör,
kram

Annika Christensen sa...

Jag var också där... attans när skall vi ses???
Jag skall åka och titta på trägårdar åt Halmstad hållet har du några tips tillr reportage?
Visst var den fin...

Hörs och ses
Annika