29 oktober 2010

Felanmälan.....på en fredag.

Vi har fortfarande problem med nätet.......det knäpper. Gjorde felanmälan till Telia och gissa vem som ringer upp.....kände mig lika förvirrade som mannen i den här reklamen. Jo för så här var det......någon ringer på min mobil och när jag svarar presenterar han sig som - Sony Ericsson.....? Det var vad jag tyckte han sa och då direkt fick jag associationen till denna reklamsnutt som går på tv just nu.Innan jag fattade kände jag mig som ett stort 'får' Bäää. Nej skämt åsido så fick jag besked att imorgon... minsann... (fredag) ska felet avhjälpas....felet är (nästan) lokaliserat (efter att man hört min teori om vad som kan vara fel) ;) Ibland vet man inte om man ska skratta :) eller gråta :(

'Take care, out there' får bli min slutreplik......
,

3 kommentarer:

Anna smyger in.. sa...

Himmel som det kan bli..va..jag kan förstå att du blev som ett frågetecken där..men du då får vi hoppas att dom nästan vet vad felet är då..typ..

Annika Christensen sa...

Ja den tekniken är inte lätt att förstå sig på men det var tur att du kunde hjälpa honom. Skönt att få det fixat.
ha en skön kväll
Annika

Anki Nilsson sa...

Så Ni har oxå sprul med nätet. Jag tror de gått några maskor faktiskt, snart syr jag ihop dem själv för tuggeminät är en aning jobbigt, man betalar ju för turbo!!!

Trevlig helg.
Kramiz Anki