27 oktober 2010

Ska man oroa sig eller?????

Hörde ni hur lätt det är att bli hackad på facebook. Program kan laddas ner från nätet - tack för det =(Hur lätt är det inte att precis som träden här hamna i en grå dimma när man håller på med datorn. Hänger ni med i mitt resonemang??

Nu till något annat.....

Var på återvinningen med sånt som inte går att elda...ni vet tjocka tidskrifter i glättat papper och reklam - men varför ska det vara så himla stökigt på såna ställen. Krossat glas och skräp - och då är inte jag någon pedant. Nog borde man ha någon som kunde ta ett tag med kvasten! Det ska ju upplevas som positivt att göra något för miljön, eller??Det ska iaf inte kännas som om allt stupar rakt åt......Hänger ni med i resonemanget????

Jag är hemma idag.....det märker ni nog....har tid att sitta vid köksbordet och blogga och dricka kaffe ;) Försöker lägga upp en strategi för dagen: Handla present/er, ordna stumpor till dotterns Hawaiiutstyrsel osv, osv, kattmat - får inte glömmas!! Listan är lång!Men ännu ligger dagen framför mig och det känns bra!


Gladiolus på er//

3 kommentarer:

Anki Nilsson sa...

Morning. Hackad ja de kan man nog inte känna sig säker för någonstans. Men vem har glädje av att komma in i min FB, ja de undrar jag? För förligt vore kanske om de tog sig in och skrev massa otäcka saker, kanske typ skrev från mig till dig, något hemskt...uch ja de vore ju mindre kul.

Stökigt på åvervinningsstationer, ja här är de ganska fint faktiskt, det är om de blir fullt som folk ställer sina grejer utanför men annans tycker jag det är relativt snyggt runt om ikring.

Tack för din omtake i vår förlust. Nu har jag förklarat lite på min blogg, först orkade jag inte helt enkelt.

Kramiz Kramiz

Anna smyger in.. sa...

Gladiolus på sig själv..:) himmel så roligt det lät..

Ja du det är helt galet på vår sop här med..folk ställer halva bohaget brevid behållarna..näääe skärpning i leden..

Aha så pass med saker att styra med..hoppas du fick gjort en massa nu då..

annika sa...

Så då har du mycket att göra när du är ledig....så är det oftast. Hacka på fb...jag stoppar huvudet i sanden och hoppas att jag klarar mig...vem vill åt mig kan man ju tänka.
Är också lite för tjust i...Gladiolus på er
Blomman var mammas älsklingsblomma
kram