26 oktober 2010

Så här är det....Månaden oktober är snart till ända....var blev den av???Månaden november gör sitt intåg med allt vad det innebär.......ja ni vet julen står för dörren och sånt ;)

Borde vi inte gå i ide eller samla nötter för vinter??Jag vet inte men ett vet jag att på söndag ändrar vi till vintertid och då tjänar vi en timme :) låter inte det underbart?
When danes sing it sounds really cool, iaf när det är Rasmus.....eller hur?


;)

5 kommentarer:

Anonym sa...

Vadå... tjänar en timme? Vi tappar väl en timme? Eller... hur är det nu igen?

Vilket vackert bronshuvud!

Kram Eva-Mari

annika sa...

Vi ställer tillbaka sommarmöblerna eller klockan vilket ju blir att vi får tillbaka den där timmen som försvann i våras...ordningen är återställd.
Tiden går så hiskeligt fort. Jag gör det jag hinner och resten struntar jag i...prioritering är aktuellt.
Kram tjejen
annika

britten sa...

Tack för din fina kommentar hos mig minvän..sg du bilderna från gården innan....Oj då är det dax att ställa klockan tillbaka....oj oj vad tiden den går...kram

Anna smyger in.. sa...

Himmel du har så rätt..vi tjänar en hel timma..så underbart..tänk så gott..och du vet..så springer det på och rätt som det är är det advent..oj..jag är så sugen på det..och på den blomstertid som då kommer :) vita Amaryllisar och mmm en massa trevligt..

Jepp sedan du vet så vänder det..och vi går mot ljuset igen..är det inte helt makalöst härligt Carro..joooo det är det..

soffie sa...

verkar som den här månaden bara svischat förbi vart tog den vägen?
men usch nu kommer det gå sakta då det bara blir mörkare för var dag,
ha en goo onsdag imorrn