18 oktober 2010

Om att rapportera ut......På morgonen skickades 5 kor iväg med slaktbilen. Detta innebär mindre jobb i stallet men mera jobb vid datorn. Jo....för i konungariket Sverige är det viktigt att djuren ska 'rapporteras' in och ut och även lite dessemellan. Eftersom jag visste att de skulle åka idag tänkte jag i min enfald att jag skulle skriva in uppgifterna i går kväll men se det gick inte......så det blir att 'på't igen' som man säger. Ja, annars verkar det ju bli en vacker höstdag....har inte varit så kallt i natt....Skönt!Kan man lyssna på vilken musik som helst när man är 50+? Jag hoppas att det är OK.
...för just nu blir jag glad av just denna låt....

Ja, vad finns det mer än att önska en bra början på veckan.....

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hej, de e mycke byråkrati i Sverige japp, kontroller o övervakningar. Ibland kan man tro att vi är omyndighetsförklarade allihopa.

Man kan lyssna på all musik fast man är 50+, tror nog att de musiktycke vi fick som unga följer med oss hela livet. Så, ja de e bara att rocka loss...

Ha en skööööööön vecka.
Kramiz Anki n

Anna smyger in.. sa...

Ja visst det rent av förfärligt så mycket man ska skriva o rapportera..vår bonde vid sommarhuset han brukar berätta att det är galet med papper o grejer att ordna o styra med..vilken tur att du är en fena på att knappra på tangenterna Carro..

Joooo'rå man kan lyssna på precis vad man vill...

Anonym sa...

Är det inte väldigt sorgfyllt att skicka korna på slakt?? Jag skulle vara alldeles knäckt... men det är klart... jag har ju inga kor heller. Det är ju ditt jobb och vi vill ju äta kött!

Klart du kan lyssna på vilken musik du vill:)!

Kram Eva-Mari

Anna smyger in.. sa...

Hello där nere ..har du blåst bort :)nääe... men du det är mycket nu..man springer på i vardagslunken i en rasande fart..och almanackan är välfylld med aktiviteter..sånt är livet..

Nu ska jag se på bonde söker fru :)men du är ju redan en fru hos en bonde du..ha ha så du vet precis vad som väntar dessa aspiranter..en hel massa romantik och ett liv i sus o dus..visst är det så :)

Ha det gott kram från Anna