30 juni 2010

Vi tog en sväng.....

Vi for iväg över bron........som inte var så hög som vi tyckte att den var för längesen.....solen sken......flaggorna vajade i vinden.....havet var blått och himlen var blå.Vi tänkte hälsa på...........men det var ingen hemma.......oj då mannen kom visst med på ett hörn ;) Beviset för att vi var där eller?Rosen Nevada stod i blom.......(Tror att det var Nevada iaf)

, som skriver under på borta bra men hemma bäst!

3 kommentarer:

Anki N sa...

Såååååååå, ni har varit på lite kungligt besök ja!! Vet du vad? Jag gillar inte Öland, eller den charmar inte mig - därför att jag är uppväxt där, varje sommar under hela barndommen fick jag vara där för att mina föräldrar hade sommarstuga där o inte nog med det, när vi barn flyttat hemmifrån köpte dom ett hus där o flyttade över...pust!!
En dag kom de på bättre tankar o belv fastlandsboende igen...*ler*
Du anar inte vilket fint ställe vi varit på idag, inte kungligt men bröllopsfirande dock, men vänner som firade massa år..
Kramiz Anki N

annika sa...

Jag tycker om Öland. Förr åkte vi dit varje sommar men nu är det några år sen.
Mina Nevada hade det tufft i vintras men några överlevde.

Tyvärr är det inte min soffa utan min kompis som ärvt den och överkastet av sin farmor.
Må så gott i sommaren
Kram annika

Anonym sa...

Då, när barnen var små och inte bron fanns, hyrde vi hus några sommar på Öland och det var sol, varmt och härliga bad varje gång! Men jag håller med på det sista... hemma är alltid bäst!

Solkramar Eva-Mari