22 juni 2010

Himlen, som målad av en konstnär....

För en sekund var himlen som målad av en konstnär......
Jag tittar ofta upp och registrer hur himlen ser ut. Det är konstnären i mig, iaf tror jag det;) som liksom inte kan låta bli att göra allt till en tavla, liksom fånga ögonblicket.
Men ibland tittar jag på marken också och då kan det vara detta som jag ser. Nästan allt har runda former......

, med ögon känsliga för .........lite allt möjligt.

9 kommentarer:

Anki N sa...

Ja så är de allt, himlen är en tavla, ett konstverk o lika så ett vackert mysterium. Den ger nya intryck vara dag. Idag sägs det att "hela Sverige" för utom Ostkusten från Blekinge upp till Västervik har kanonväder. Oh på den där vägen, ja där bor ju jag. Så grattis till dig som inte bor där...*ler* Men så farligt är de inte, visseligen ingen sol men varm o gott ändå.

Ha en underbar dag
Kramiz Anki N

annika sa...

Ja allt är former och även då så matematik! Intressant!
Nu har vi sommar. Spännande att se vart vi åker på midsommar. Ännu inget bestämt men vi kanske tar oss till Västkusten...vi får se.
Kram annika

Anna smyger in.. sa...

Ja men då är vi så pass lika Carro..men..jag ser kanske mer kameravinklar och fotoobjekt/motiv när jag tänker efter..men det gör ju du med
För det är precis det du visar här..

Aha...runda former..hemma på gården kanske?

Mmmm jo men det tror jag

soffie sa...

å va vackert å tänk va konstverk det finns ute i naturen och på himlen,
kram

Vitt hus med svarta knutar sa...

Hallå där...vad härligt att hitta en till som är fascinerad av himlens skiftningar. Jag kunde i morse inte låta bli att ta ett kort rakt ut i rymnden, det var så häftigt att se en sååå blå himmel. Jag fascineras även av moln och blir lycklig när jag ser tavlor av de kända konstnärer som målat tavlor med underbara molnformationer. Vilken fin blogg du har! Nu ska jag kika runt lite mer.

Önskar dig en underbar midsommarvecka!
Kram,
Regina

Katta sa...

Det har inte hunnit bli så varmt här ännu heller men sen i dag kommer det att va. Molnen ser ut som sockervadd himmlen är faktiskt intressant att kolla in här har vi så vacker solnedgång på kvällarna men den är omöjlig att fånga med rättvisa på foto.Ha en bra dag, kram Katta

Of Spring and Summer sa...

Ja, ofta finns det något vackert runt hörnan eller bara man vänder sig om! Och det finns säkert en konstnär i oss alla!!
Önskar en glad och trevlig Midsommar!!
Kram Ingrid

Anonym sa...

En ljuvlig och glad midsommar önskar jag dig!

Kram Eva-Mari

soffie sa...

glad midsommar önskar jag dej