04 juni 2010

Det finns mycket att fira just nu....

Det finns mycket att fira just nu (Ni vet väll att ni kan klicka på mina bilder för att få upp i lite större format), fast det visste ni säkert redan ;)Son nr 2 har fått sitt första fasta jobb som civilingenjör i kemi efter nästan ett år av jobbsökande och intervjuer. Det är verkligen nåt att fira....

Dottern går nästa vecka ut 9:an. Det är alltså sista gången hon går över skolgården på den skola hon gått i sedan hon var 6 år. Det är både vemodigt och spännande.

Jag har köpt mig ett nytt outfit för sommaren. MMMM me like....märket heter Melmelli och är faktiskt svenskt.....mmmm me like. Puderrosa och vitt.
Läste en krönika i tidningen idag där krönikören skrev bl a......" I min familj är jag nu äldst, kortast och tjockast " och det fick mig att le :) jag är inte äldst i min familj och inte kortast (eller jo det är jag kanske?) men det kändes ändå lite träffande. Thats life this days.....barnen har växt om en.So long från , som idag tar ledigt på förmiddagen för att besöka Våxtorps marknad ;)

6 kommentarer:

Maleviks Rosenträdgård sa...

Då får man säga GRATTIS
Håkan

annika sa...

Härliga anledningar att fira...GRATTIS!
Men du Carro...vilken rackrans snygg outfit du har införskaffat. Me like toooooooo.
Ha en bra dag på marknaden
Kram annika

Anonym sa...

Grattis till allt, son, dotter och tunikan! Ha det skönt på marknaden.

Kram i solen!
Eva-Mari

Anna smyger in.. sa...

Du är väl för rolig du..så pass..toppar hela listan alltså..mmm och goast är du säkert oxå :)så snygg du ska bli i detta fina,somrig och oemotståndlig...

Ha det gott på marknaden...

laurafingerson sa...

Gratulere til alle sammen! Dere har mange ting til å feire!!

soffie sa...

grattis till sonen jobb,
Å guu va snyggt du köpt,
kramiz