14 februari 2010

Kom ihåg att leva.....

Det är ju Fastlagssöndagen - Alla Hjärtans dag - Valentindagen (stryk det som ej önskas) ;)



Vad passar bättre idag än att påminna om dessa ord.....

Kom ihåg att leva




Allt måste inte vara perfekt - skönheten finns i betraktarens öga -



om jag ser det - så är det rätt för mig - och kanske för någon annan också



Det tummar vi på till tonerna av Gyllene tider

5 kommentarer:

annika sa...

"Jag lever...alltså finns jag" har jag hört någon säga.
Så är det, det är jag som är regissören i mitt liv, jag som bestämmer vad som är vackert för mig, jag som ..... Det är livet!
Ha en bra söndag
Kram annika

Anna tassar in.. sa...

Men hallå...Carro..har du gjort hjärtan i betongen?..Himmel så nice..och vattnet stannar kvar..är den behandlad då? Lackade inuti..målad kanske? Du vet..jag älskar sådant..tala nu om för syster Anna hur..var..eller typ om man kan köpa sådana..kanske på världens mest estetiska handelsträdgård..vad vet jag....

Jaaaa jag tar dina ord på fullaste allvar och lever så pass..du jag har just varit på en tokjobbig walk..snömodd..men nu känner jag mig så pass härligt frisk om kinderna..

Halmsta'grabbarna äger..:)

soffie sa...

mmmm den låten väcker minnen va bra den är,
Fina bilder,
kram

britten sa...

mmmmm så fint med betong hjärtan jag är lite svag för betong jag...ja kom ihåg att leva det är verkligen ett som är sant..vi har inga garantier för någon morgondag....jo bion var trevlig tycker jag ....ingen film som går till världshistorein..men trevlig och rolig...

Herr Nilssons Fru sa...

Men nu fick du mig att ångra lite...jo när vi gjöt stallgolvet gjorde vi handavtryck, skrev in vårt bröllopsdatum (festen hölls där innan de blev vad de är) gjöt in hästskor MEN JÖSSES VI SKULLE JU HAFT HJÄRTAN OXÅ O LJUS..tänk vad mysigt men ljushållare i stallgången där man kunde tänt värmljus på kvällen till hästarna. De kanske de skulle gilla..hur som det skulle varit mysigt. Tänk vad man missar o tänk att ibland kommer tipsen för sen.

Jag kommer alltid ihåg att leva.
Varje dag, varje timme, varje minut. Livet är underbart!!!

Kramiz Anki N