11 februari 2010

Alle man till pumparna......

Bonjour, comment allez-vous? Alle man till pumparna..........snart är det fredag.



Jag gör som katten, tar en sving.........känns lite lagom fånigt......men är nog säkrare än att gå ut och halka runt...... Gick ikull igår om man säger.......kunde gått riktig illa.....Men nu gick det bra så därför, solsken på er alla!

8 kommentarer:

Katta sa...

Bra sagt hos mej om vintern :) Jag vurpade i fredags men det gick bra förutom hål på knät.Nu längtar vi till helg och hoppas på sol så blir man lite gladare, kram Katta

Herr Nilssons Fru sa...

Oh minsann, ja de drar ihop sig till fredag igen. Veckorna går i ren turbofart. Vet du vad jag ska göra i morgon? Mmmmmm på massage. Oh vad det är gott för min gamla kropp, den blir som ny, helt klart.

Aj aj, har du drullat kull, de är inte bra, vi vuxna slår ju så dant när benen liksom försvinner under oss. Inte som barn inte. Tur de gick bra. Ta´t lugnt!!!!

Trevlig torsdag - i morgon Fredag.
Kramiz Anki N

britten sa...

undrar just vad du går och sucktar efter angförra inlägget..ja jisse samalia tom i Stockholm lyser solen i dag

Anna tassar in.. sa...

Himmel Carro...du måste ta det vackert...det kan gå illa..mmmm imorgon är det fredag igen..du solen strålar här och det blev hela tio grader i uterummet nu i em..man blir som lycklig av solen du...nu städar jag som en tok och och fixar med lökkrukorna..man måste ju ha ordning o reda på vårlökarna här i köksfönstret..

Pssst du jag har oxå trädgårdshänder..precis som du..jag tycker om att jobba med händerna..så det gör mig ingenting..så det så..

Kram kram på dig och solsken på dig med från Anna

soffie sa...

usch att du trilla hoppas det gick bra,
kram

marina sa...

Underbart med helg! Jag är ledig också, så skönt!
Ha det bra.

annika sa...

Skönt att det gick bra! Förra året vurpade jag med cykeln och slog i knät som fortfarande efter 14 månader gör ont. Jag fick ett vackert minne för livet mellan näsan och överläppen. Ta´t lugnt! Dä ä fräda!
Kram annika

Ulla sa...

Jisses Amalia, man är glad varje kväll man kommer hem och INTE har ramlat omkull. Ha en go fredag!