23 november 2009

Uppdatering...


Ingen tid hos tandläkaren förrän på torsdag. Alla peppande kommentarer till dess mottages tacksamt;) (Iof sig står jag på återbudslistan men det blir nog inte förrän torsdag).

5 kommentarer:

Lantliv sa...

Vad mysigt och beskrivande du skriver...det gillar jag. Scrollade ner några inlägg och läste att du e nervös för att borra etc.
Hej....här är en till...men det har jag löst med lustgas. Det är inte alla tandläkare som har det men om nu din skulle råka ha det och du inte testat det ...så rekomemnderar jag det varmt. Det är så pass bra att man inte vill att tandläkaren skall sluta...
Hoppas du får tid nu snart....
kram Anne-Lee

Anki N sa...

Urk...vem gillar tandläkare? De är nog få räknade. Inte nog med att de är plågsamma i munnen de tar hutlöst betalt för att plåga en också. Men bättre att lida en stund en att gå med tandvärk. Lycka till.
anki n

Anna tassar in sa...

Himmel torsdag är det ju en hel evighet till.. ja men du nåt återbud blir det säkert ska du se..och annars får du väl bara bita ihop..eh..va nääe det kanske är svårt..sticks det o rivs? Aj det är inte kul..men du det kommer gå såååå bra..himmel lite plast..tjongpang och du är som ny..det vet jag det..

Carro jag ser att mina systrar hittat hit..så nice...

Himmel Mrs Lee hon går på gas...ja vad gör man inte för att få en stunds ro :)

Upp med hakan Carro..det kommer gå bra..

Anna svävar in här.. sa...

Hoppsan Carro kom genast över till lilla mig..jag har något till dig..:)

soffie sa...

trevlig blogg du har hittade hit vía Filpendula,