24 november 2009

Adventstid kom till mitt ensamma hus....

Ja nu går det minsann fort till Advent, jag känner mig inte riktigt beredd, allt är bara rörigt.....I den senaste katalogen från Gudrun Sjöden fanns bilder på enkla hjärtan, jag föll direkt kan jag säga. Nu har jag gjort 3 olika storlekar, detta är det minsta men jag har inte bestämt var jag ska hänga hjärtanen. Jag gjorde också en modell i björkris men den vet jag inte om jag tycker om eller inte. Bildbevis kommer endera dagen.Något som definitivt har advents och julvarning är min rumsgran Araucaria heterophylla . Den är så himla fin och faktiskt 3 år gammal. I love it! Hittar ni en sådan någonstans så köp den. Dessutom har den följande egenskaper: I viss mån minskar rumsgranen halten formaldehyd i luften, men dess främsta hälsobefrämjande egenskap är att den avdunstar vatten som gör att luftfuktigheten höjs. Rumsgranen växer långsamt.
Inte illa va!

I bilen sjunger EMD välkommen hem, inte så dumt faktiskt.....Ja då slutar jag i lite positiv anda, ha de bra alla där ute i mörkret!

6 kommentarer:

Fia sa...

Perfekt med pyssel och EMD! Fast du pysslade kanske inte i bilen? Då föreslår jag att du tar hem skivan och lyssnar på EMD hemma och pysslar lite till.

Anki N sa...

Läckra hjärtan, sånt där man bara står rakt upp och ner och faller för. Det är mycket pyssel i stugorna nu inför helgen. De e gott.
Oh du man ska inte skämmas för att man inte gillar tandläkaren, de e som sagt få som gör det...*LER*
Ha en skön tisdag med EMD!!


Kramiz Anki N

Ulla sa...

Ang julmusik...Jag har Spotify på datorn och igår fixade jag 2009 års jullista. För tillfället innehåller den bara Magnus Carlsson och Amy Diamond, men den kommer att fyllas på.

Anna smyger in.. sa...

Men så fina hjärtan det där är Carro och din gran..så spröd och läcker..mmmm nu vill man lyssna på en massa julmusik jag håller på att samla på Spotify..bara favoriterna du vet..ska lyssna på din EMD här nu kanske en aspirant på min lista..

Anna smyger in.. sa...

Carro jag kikar på dina panelgardiner och ser att jag har likadana..mmmm så är det..du jag sitter här med julmusik och glögg nu..himmel så gott..skål..

soffie sa...

men å va fina bilder du gjort å va snyggt med glittret som faller i bilden,
må så gott