20 november 2009

Lite zink...... på en fredag......

Jag har en svaghet för zinkprylar. Det ska vara rätt sorts zink, ibland ser den ny ut och det gillar jag inte, inte ens på en fredag;)Här ser ni ett 'arrangemang' och här.......har jag lagt till något brunt. Visst gör det skillnad, kulörsvagt eller jordelement eller vad det kallas i olika läror. Men korgen gör skillnad.....

EN pryl köpte jag i Stockholm nu senast jag var där och det är detta etagefat i ....!
Just de, Zink.
Inga krussiduller utan bara rå zink, tre våningar att lägga saker på, rejäl kant runt om varje 'våning'. Tror ni jag är nöjd över mitt köp?

Om någon kommer förbi butiken Granit så...där är det köpt nämligen...ligger i ett platt paket....lätt att transportera.....behöver nog inte säga mer (inte var det särskilt dyrt heller).

På tal om fredag så började det inte så bra i morse...fick bogsera runt mannen i hans blåa fara för den vägrade starta....men till slut kom han iväg. Tråkigt med bilar som inte vill starta, eller vad säger ni?

4 kommentarer:

Katta sa...

Åh, de där hyasintvaserna i zink har jag med spanat in och tänker köpa. Våningsfatet är ju jättefint!! Visst måste man få pyssla lite när det är advent det är ju det som är det roligaste. Önskar dej en bra helg, kram Katta

Anna tassar in sa...

Men va' vad skådar mitt norra om inte en vill-ha sak..underbart fint...jag är så förtjust i dina bilder så jag kryper in i skärmen..oj men du jag måste titta igen..

Ahhhh och typ åhh..men du säg inte att du gillar att lägga fram lite goa etiketter och småsaker, precis som jag..mmmm så trevligt så makalöst trevligt..

Massor av kramar på dig som har en så galet härlig smak..och kan se just när en brun sak gör skillnad ..

Mmmmm så är det bara för det säger Tant Brun d.v.s jag :D

Anna tassar in sa...

Turnén är imorgon...:)

Snuttan sa...

Ohh vad fina hyasintvaser vill med ha de..
Mycket fin

Kram
Åsa