30 november 2009

Dynan Bertil eller hur man återanvänder en gammal kakform

Mina nya stolar har fått lösa dynor från Ikea, Bertil var namnet. Funkar superbra för de har någon sorts gummi på undersidan och ligger lika bra som om dom vore fastklistrade. Ser ju nästan ut som fårskinn, ja bara nästan, och fårskinn ääälskar jag.Återbruk av gamla saker, recycling, det är bra.
Har ju sett hur flera bloggare gjort liknande saker med gamla formar, men skulle jag också lyckas.....

Nu har mormors gamla kakform som jag hade liggande i ett uthus blivit en......just det, en adventsstake. Inte så tokigt faktiskt, och senare närmare jul kan jag tänka mig att sätta tazetter i den, jag ser det redan framför mig!


Jag har inte gjort det där som jag nämnde i förra inlägget. Ett riktigt pysseltrick eller vad jag ska säga. Men kanske i morgon.......Här är det också recycling som gäller. Blir ni lite nyfikna nu?

3 kommentarer:

Anna smyger in.. sa...

Hoppsan här är jag som du alltid längtar efter :) eller hur..ha ha..näääe kommer hon nu o tjatar igen..kanske är det så du tänker..ja ja men men som sagt här är jag efter julfestligheter med jobbet..mums..

Men du här var den kreativa bilder med kakformar som material..underbart..mmmm det syns att du är proffs..du är så galet bra så ..ja himmel..men så käckt det är då..

Och coola dynor..får-look..jepp jepp..mmm det är så berikande att besöka Nils på Pers gården..:)

soffie sa...

men å va roligt med en kakform som adventsstake å fint blev det j med
gokväll

britten sa sa...

jättefint med en gammal kakform....