22 november 2009

Lite mera tycka synd om........

Kan inte låta bli att tycka lite synd om, ja ni vet kanske hur det är. Tanden är .......inte bra............

Kanske kan jag tänka på något annat om jag bloggar lite.

Min amaryllis har tre stänglar som kommer lite hur som helst. Det ska bli spännande att se hur de blir. Amaryllisen är en vit mini såklart. Jag är faktiskt mest förtjust i just minisar när det gäller amaryllis.

Jaha nu har jag visat min amaryllis, finns det något mer att visa?


Jag kan ju visa att jag har börjat använda min fina hängare. Ovanpå hängaren står en dvdbox, Stolthet och Fördom, min räddare i nöden. För om jag inte kan göra något annat så kan jag alltid titta på Elisabeth och Mr Darcy. Tror faktiskt att jag kan de flesta replikerna utantill, ja sån e ja!! Nördigt eller?

Jaha var det nåt mer ....Jo det har ju jagats gris här idag, men tyvärr hade någon skvallrat för grisarna.. Nä jag skojar inte. Här har dom härjat natt efter natt men idag, inte ett liv... Så tokigt kan det va..
En ryggsäck som den mitt i bilden och tålamod, det måste vara vad en jägare behöver för att stå ut med grisjakt denna regniga söndag.

2 kommentarer:

Anna tassar in sa...

Tre stänglar på en minis..himmel du ska väl alltid vara värst..jag har bara två..suck..mmmm du minisar är bäst..dom långa är bäst till snittar så är det..jag tycker snittar står länge..hänger du upp o ner? Jag tycker det är svårt att få till det snyggt.

Inte en enda liten griseknoe alltså..ja men du det var säkert djungeltelegrafen som trummade ut det förskräckliga meddelandet..inga knorrar idag..dra in trynet..ha ha..

Näääe så synd..det hade väl varit önskvärt med några julskinkor av det vilda slaget..

vilka fina klänningar/tunikor..så eleganta så..på vackra galgar och vit vägg...

Nu borde jag gå o lägga mig..mmm natti natti..

Ulla sa...

Du och jag kanske kan spela mot varandra i Stolthet och fördom för det är min absoluta favoritfilm. När jag känner mig lite deppad eller urtråkad så brukar jag titta på den och vips så känns allt mycket bättre