30 september 2009

En morgon när jag vakna, var hela världen vit..Första riktiga frostnatten har passerat. Trist men så är det. Vet inte ännu om något har förstörts. Får se längre uppåt dagen. Men, men det är bara att acceptera i så fall. Som oftast efter en kall natt strålar redan solen från en klar himmel. Inget ont som inte har något gott med sig som man säger i ordspråket.

2 kommentarer:

Anna sa...

Mmmm nu nyper det till lite och blir ljuvligt klara dagar..aha så du gillar snören med..det kan vara en yrkesskada Carro..har du tänkt på det..:)

Så då har du kanske besökt Hagen med då..ja himmel man kan leva länge på det..och nästa gång tar jag Ada med mig dit..du vet hon är lika galen som jag i sådant..

men du det är väldigt vackert i din trädgård när frosten ligger vit..snart får vi fixa till advent..ha ha..

Du jag har kollat din blogg och sett din jul dina fönster och dekorationer..jag smälter...mums på allt..du har en skön stil..tjejen..mmmm så är det..

Varför har jag inte hittat dig tidigare..vilken galen tur att du skrev några ord hos mig..kram på dig du duktiga.. du klara underbara..(typiskt uttryck av Anna Filipendula Rudbeckia)ja ja sådan är hon Anna Af Himlen..:D

Fru C sa...

Men Anna nu rodnar jag över alla vackra ord (ler) och känner mig väldigt hedrad av att du tittar in här hos oss på garden.
Massor av kramar till dej!