29 september 2009

Vilka färger!


Förra hösten (känns som typ 100 år sedan) under vårt besök i USA tog jag detta kort i arboretiet i Minneapolis. Är det inte fantastiska färger. Jag vet inte om det här i Sverige nånsin blir så flammande färger på träden som det var där. Eller är det bara minnet som sviker? I alla fall har jag plockat fram lite bilder från USA för att minnas.
Korten har tagits med min gamla ditigalkamera som tyvärr inte orkade längre efter resan. Den bara la av, tack och hej. Därför i hastigt mod köpte jag den jag har idag (vilket var ett förhastat köp), bara för att den var billig. Dumt!!

Jag säger bara systemkamera, överst på min önskelista just nu;)

2 kommentarer:

Katta sa...

Tack för din kommentar och tipset :) Vilken otroligt vacker höstbild! Jag har ju aldrig varit i USA men när man ser filmer därifrån som är från hösten är det alltd väldigt vackra färger.Kram Katta

Anna sa...

Men så vackert kan tro att det där var en upplevelse.. du precis som du säger..så makalösa färger kan vi nog inte få här.

Mmm jo men du visst skulle man vilja ha finare kamera..alltid..men ibland får man liksom hejda sig och vara lite nöjd..du tar väl så fina bilder redan nu..så jag tycker du kan var lite nöjd minsann..

Vilken höstdag vi har idag..det blåser visserligen men inte i mina glashus :)