18 september 2009

Nu händer det saker..


Saker att göra en fredagskväll hos oss, ja ni ser själv. Inte nog med att maken snickrar på dagarna nu snickrar han även på kvällarna. Skämt å sido så har vi planerat att byta ut två fönster sedan länge men inte kommit till skott, förrän nu. Jag är glad att jag jobbar både lördag och söndag för det kommer att höras en och annan svordom i helgen, jag lovar (ler). Men det är inte så illa som det låter, ibland måste man få ta till lite starka ord ;)

Pelargon med höstfärg, bladen är sagolika men tyvärr har jag glömt namnet på denna skönhet.

Denna perenn har jag visat bild på tidigare men den är helt, helt underbar just nu. Finns att köpa på Horsabäcks perenner om någon är intresserad.

1 kommentar:

Anna sa...

Mmmm du vi bor i ganska likadana hus du och jag..jo men du vi har bytt ut alla våra fönster..jag vi har bytt ut nästan allting snart. .nu är det badrummets tur här..vi är just i färd med att bestämma inredning..alltid är det något..men du vet ett hem i förändring är det levande hem..jag gillar när det händer saker..

Jo men du det är lika bra att du jobbar då..så kan han få snacka bäst kan vill med arbetet där med fönsterna..tänk så fint ni får sedan..

Härligt..och glasklart..:)