29 juli 2012

Slappesöndag....

En veckas semester har gått i rasande fart......mycket är det vädret som gjort att veckan rusat iväg. Äntligen blev det ju riktig sommar med både sol och värme.   Idag blev det en cykeltur med kaffekorg på vägar vi inte kört på länge, ute i naturen runt omkring här hemma. Varför blir man aldrig färdig till så enkla nöjen, när det ger så mycket att bara göra 'inget'! Någon som vet svaret??Mina krukor med sommarblommar frodas. Köpte i år även den helt vita gauran men den är 'sådär' i sitt växtsätt. Blomman kan man dock inte klaga på.Förr kunde man ha så kallade skvallerspeglar på husen. Jag har därför hängt upp en egen spegel som egentligen är en spegellampett. Här ser ni vad som speglar sig....jo ett elefantgräs.Det  är inte alls så stort som det brukar...har tagit tid på sig att komma igång i år.


Två av sönerna laddar för några dagar i OS-staden London. Ska bli roligt att få deras personliga kommentarer om detta storslagna evenemang ;-)

Tyvärr verkar inte det soliga vädret hålla i sig, varken i London eller här hemma. Här är det just nu grått och mulet med lite regnstänk......gillas inte :-(


♥♥♥

3 kommentarer:

Herr Nilssons Fru sa...

Kul att få se OS på plats:) fast nja jag är inte så där intresserad men om jag fick se de på plats så kunde jag ju titta mer:)

Ja varför tar inte folk tag i små enkla saker hemmavid när de har semester - de kan man undra? Själv har jag inte haft semester på åravis så jag har inga svar:)

Kramiz på sig

Anna smyger in.. sa...

Oj...så härligt att få besöka OS..en dröm ett äventyr kanske once in a life time. Mmmm semesterdagarna går fort..ta vara på varje minut.

Fia sa...

Det gäller att inte stressa sig igenom semestern. Bara göra inget låter mycket klokt!