06 juli 2012

Fyra nyanser av grönt.


Daggdroppe på ett Miscanthusblad en sommarmorgon i Sverige.


De japanska gräsen kom igång ganska sent i år men nu börjar de växa till sig. Det är ännu bara början av juli försöker jag intala mig själv....sommaren ska vara länge...Klätterhortensia är den enda hortensian för mig. Eftersom den är långsamväxande tar det några år innan den blir så ståtlig som mina är.....ja för det finns två stycken här på gården.Avslutar med körsbärsbenvedens vackra hängen. Grönare och skönare kan det liksom inte bli.


Önskar en trevlig helg till alla som tittar in på bloggen........ingen nämnd och ingen glömd.

♥♥♥

4 kommentarer:

Vårt röda hus sa...

Skönt och grönt! Jag har två klätterhortensior som jag flyttat och stört. Nu blommar den ena med tre blommor! Jag får nog ha lite tålamod...

Trevlig helg. Kram Eva-Mari

Anna smyger in.. sa...

Körsbärsbenvedens vackra hängen....mmmm det är som musik när du beskriver det..verkligen så fiiint..jag älskar gräs..har samlat på mig några tuvor nu kan man säga..att bara ta in några lååånga strå i en cylindervas är makalöst fint..

Fia sa...

Jag som inte har någon trädgård blir lite avis när jag ser alla vackra bilder på olika roliga växter. Jag försöker ta igen det genom att ha en prunkande balkong, men det blir ju inte riktigt detsamma.

Vardag och flärd sa...

Benveden är så spännande! Vet inte vad som hände med min, den finns inte längre.
Kram Eva