15 juli 2012

Nytt tak på gång.....

Nytt tak är på gång....nytt tak coming up Pronto..... OK det där sista blev lite töntigt men det rullar på bra här hemma....Att ha en familj som är HÄNDIGA är verkligen en välsignelse som heter duga. Taket på det lilla röda huset läckte in på ett ställe men var förövrigt ganska bra för att vara så gammalt. Nu åker pannor och sticketak (ett tak man la på hus förr....enormt jobb) ner och nytt tak med papp och shingel ska upp. Det enda som kan sätta käppar i hjulet är vädret som ingen av oss rår över.

Jag står för mat och dryck och dessemellan försöker jag hinna med att röja i min trädgård.....Hej Hå....Hej Hå.....Verkligen skönt att jag inte ens för ett ögonblick känner att jag behöver skutta runt på taket, man börjar nog bli gammal ;-)

♥♥♥

6 kommentarer:

Vårt röda hus sa...

Oj, det kallar jag för rejäl takomläggning! Visst är det bra med händiga familjemedlemmar:)

Hoppas vädret är på er sida...
Kram Eva-Mari

Anna smyger in.. sa...

Så fint det ska bli..vi får sköta markservicen..så är det....now a days är stegar lite scary..även om jag just klängt o målat..men högst upp skickar jag sonen..

Herr Nilssons Fru sa...

Jag blundar...för jag har i alldeles för förskt minne när vi bytte hela taket på gamla huskroppen här..ich MEN vad bra o fint de blir när de e klart.

Du ditt lilla röda hus - ser rätt stort ut:) bor du i ett slott kanske.

Kramiz
PS Vinstern är på väg, la den på lådan idag innan 12 för då skulle posten gå..tut tut.

laurafingerson sa...

Wow, so exciting! Imagine that attic seeing the sunlight after so long. What a way to air out an attic; just take off the roof!

I agree, you totally score with having such a handy family.

Hugs and greetings from all of us here!

Vardag och flärd sa...

Jösses vilket jobb men ett så charmigt hus MÅSTE räddas!
Kram Eva

soffie sa...

va bra att få det gjort men det är trist då man håller på,hoppas du har en bra sommar,kramen