21 juli 2012

Nästan där nu....

Bara en schemalagd dag kvar sen är det SEMESTER....Tjoho......
Bara glada miner......vädret kan vara hur regnigt det vill för jag har semester.......Åh så härligt det ska bli.


Just nu ligger denna bok vid min säng. Jag har kanske läst halva boken och den är faktiskt ganska bra även om det inte är den bästa bok jag läst.....hoppas att kunna läs ut den i helgen.


Något som jag försummat under sommaren är min trädgård men nu hoppas jag att det ska bli ändring. Röja och röja...det är sånt man måste när man har trädgård. Flera växter planerar jag att flyttta till hösten men det gäller ju att ha koll på var dom finns ;-)

♥♥♥

8 kommentarer:

Vårt röda hus sa...

Hoppas din semester blir riktigt fin och att sommaren kommer med den!

Kram Eva-Mari

annika sa...

Skönt för dig att ha semester nu då sommaren kanske kommit. I går hade vi sol hela dagen fastän runt oss var det åska och hagel :).
Njut av växter och trädgård. Det är skönt att röja. Här har jag startat den stora uppdragarprocessen i vildängen. Ja...det är mest tistlar, pepparrot och Kirskål som åker till komposttippen.

Kram

skifferhuset sa...

Hej vännen! Den boken har jag läst och tycker den var si så där, lite obegriplig emellanåt! Hoppas nu din semester blir solig, sommaren ska ju komma i augusti spås det ju! Kram Iréne

Anna smyger in.. sa...

Oj...så du har jobbat så pass..jag är inne på min fjärde vecka nu..känner mig utvilad o harmonisk. Det är som om man blir en annan människa när man fått sova o njuta av sommarkvällarna. Nu önskar jagcdig en härlig semester med massor av sol..dén kommer säkert nu. Läs o koppla av.

Vardag och flärd sa...

Jag började läsa den boken men la bort den, kanske ska ta tg i den igen. Jag gillar hennes andra böcker, de är så varma och fina.
Önskar dig en fin semester!
Kram Eva

Anna smyger in.. sa...

S e m e s t e r!!!!! Ta vara på varje sekund .

soffie sa...

den boken får jag kolla efter:) hoppas nu din semester bara blir så där underbar som man vill att den ska bli å vädret håller sig på sin bästa sida:) kram

soffie sa...

ha en bra tisdag imorrn:)