10 december 2011

Motvind.......♪ ♪ ♫ ♪♪ ♫ ♪•*¨`*•Jag är blåst....jag är blåst...jag har blivit lurad..♪ ♪ ♫ ♪♪ ♫ ♪•*¨`*• Vad menar hon nu undrar ni säkert. Jo: NR 1 är vädret som gjort vad det kunnat för att man inte ska känna julstämning, ja inte känna något annat än ett stort USCH. Denna helgen slipper jag i alla fall vara ombord på en båt som gungar utav bara......Tack för det ;)Det är mycket med ström och sladdar i dessa dagar.....NR 2 är: Vi har drabbats av upprepade strömavbrott, både korta och låånga, vilket igår gjorde att min induktionshäll helt enkelt vägrade att fungera. Så fort jag trycker på hällen går jordfelsbrytaren, vilket ju inte är OK!! Nu blir det till att ge sig ut i affärerna för att hitta en häll mitt i värsta jultrafiken. För utan häll KAN man inte vara.

NR 3: Maken och jag tog en julresa med buss till Prag förra helgen. Resan som skulle bli en skön avkoppling blev mer...sträng...kan jag berätta. Men trots alla incidenter kring resandet var Prag en fantastiskt vacker stad....nästan lite magisk.Mycket vatten och broar var det i Prag....Vi borde verkligen haft en stegräknare för vi gick....och gick.....och gick.....Men som sagt...det lär dröja innan jag kliver ombord på en färja igen.......

Snart kommer änglarna att landa
Snart står morgonen i brand
Törs jag säja att vi har varandra
Törs du lägga kinden i min hand
(Ulf Lundell)

Säga vad man vill om Ulf Lundell men skriva kan han. Jag blev i alla fall berörd av hans text så här i blåst och juletid.

♥♥♥

5 kommentarer:

Vårt röda hus sa...

Stackars, stackars dej! Resan i första hand, hällen i andra! Men nu har du fått uppleva Prag, en sån fantastisk stad! Tänk bort resan dit och hem... njut av dina promenader, tänk vad du sett mycket!
Hällen, äsch, världsliga problem, som Karlsson på taket uttryckte sej. Kanske onödig utgift, speciellt i juletid, men sånt är livet...
Lundell, ja, han berör... speciellt mycket i vissa texter...

Vårt röda hus sa...

Kram från Eva-Mari alltså!

Anna smyger in.. sa...

Himmel jag hade inte velat vara ombord i dessa tider..jag förstår dig helt o fullt..sjösjuk blir jag så fort det bara rör sig det allra minsta.

Jag tycker så synd om handeln för varje helg regnar o blåser bort..det är ju nu de ska sälja som mest..man får ju liksom ingen lust att springa i affärer när det är halvstorm heeela tiden.

Prag..ja du den staden är vacker..jag kan lätt känna storstadskänslan och hur benen känns när man knallat gata upp o ner i timmar..men härligt är det.

ha det fint trots väder o vind lilla Nilspersskan :)

soffie sa...

Prag är en stad som jag vill uppleva ,verkar va så mycket vackra byggnader där, Ulf Lundell är en otroligt bra låt/bokskrivare,ha en mysig lördag kram

Vardag och flärd sa...

Ja, eländet brukar hopa sig, hoppas du fått tag i en ny häll!
Ulf Lundell är fantastiskt bra!
Kram Eva