10 december 2011

Inget är för litet att blogga om.....

Eftersom jag har sagt A får jag såklart också säga B. Historien om hällen fortsätter. Maken och dottern for iväg till Gränsbygden för att handla. En utomordentligt trevlig säljare förklarade och visade och allt var frid och fröjd.....ända tills hällen packades upp hemma i köket. Då var det
'inte en siffra rätt'
Hällen passade visserligen i hålet i bänken men annars var det mesta fel, och inte var det den som säljaren sagt. Nu blev det till att sitta i telefon och förklara situationen och vad händer sedan? Jo nu hänvisades till en annan säljare som ska ringa imorgon kl 13.00. Ingen häll....inget av det som planerats blev gjort....Grrr...Man behöver inte vara någon nobelpristagare för att inse att ibland är det som förgjort, hur man än planerar.

Vädrets makter är ju inte med oss i dessa dagar utan snarare emot oss känns det som. Regn, hagel, blåst, ja det är ju omväxling i alla fall. Jag tror jag blundar och lyssnar på lite ljuv musik.......så blir det säkert bättre imorgon ;)



För imorgon ska det nämligen letas gran här på gården (hur nu det ska gå till) .....

♥♥♥

5 kommentarer:

Solstrimmor sa...

Jamen, hallå... nu kan det ju bara bli bättre...

Tröstekram från Eva-Mari

soffie sa...

hitta du nån gran? Hon sjunger så vackert , kram

Vardag och flärd sa...

Eländes elände! Ibland går det absolut inte "på räls"!
Hoppas det blir bra imorgon!
Kram Eva

Katta sa...

Vad tråkigt med hällen, hoppas det ordnar upp sig på bästa sätt nu. Vad härligt med Prag resa så här på vintern ser jättevackert ut. Kram Katta

Herr Nilssons Fru sa...

Jaaaa...ibland blir de liksom fel..hoppas de reder till sig bara. Vilket väder ni har..vi har haft kanonfint i helgen o de va la tur eftersom de var utearbete.

Kramiz på sig.