10 augusti 2010

Vikten av riktiga verktyg.

Vikten av riktiga vertyg kan inte nog understrykas. Ta t ex min sax. Gedigen kan man verkligen kalla den. Ingen plast någon stans. Hur många saxar från IKEA tror ni att det går på min sax.....Många!Samma sak med min 'egen' kopp. Inköpt i sommar och redan har den blivit en riktig favorit för mig. Koppen kan kanske inte anses som ett verktyg men får ändå plats på bloggen idag.Dagens namn är Lars....och det har vi ju några stycken i familjen. Grattis på er!!

, vill att dagen ska gå fort så att det blir min lediga dag ;)

6 kommentarer:

Anonym sa...

Lustigt... men inte konstigt! Jag menar... vem tycker inte om gamla saxar? Hittade en till på loppis häromdagen, nu har jag nästan lika många som jag har gamla korgar!

Kaffe/temuggen ÄR ett viktigt verktyg. Känslan att dricka ur "rätt" mugg gör drycken godare och stunden mer harmonisk:)... och livet härligare!!

Hoppas du får en skön ledig dag!
Kram Eva-Mari

britten sa...

ja en riktig sax är både vacker och skön att hålla i det kan man inte säga om ikea sax en . .Dina bilder från i går är helt underbara kram

annika sa...

Man behöver saxar för olika ändamål. Jag har tre då jag syr och de får icke användas på något annat än tyg.
Muggar skulle jag kunna köpa ofta. Då jag läste ditt inlägg läste jag ...."samma sak med min egen kropp"...Herregud...vad menar hon...har hon bytt ut kroppen? Tokigt!
Sista dagen innan studiedagarna startar imorgon. Tur att vi hade en sån härlig helg. Nu är det så att jag ger mig iväg på fredag igen fast med andra tjejer den här gången.
Tur att du fick lite regn ;0)
Kram
annika

Anki N sa...

Sax ja de ska vara rediga saxar, personligen har jag aldrig köpt någon på ikea, så om dem vet jag inget!! Jag några redigt föråldrade o rostiga.

Egen kopp, de måste man ha!!

Larsdagen, ja på den födde jag min gosse nr 3 för 28 år sedan o han o han sambo, vår blomsterflicka fira dagen här hos oss.

Kramiz

Anna smyger in.. sa...

Så galet go bild..jag har just använt en sådan Carro..var tvungen att klippa lite i djungeln..:)Ja himmel så rätt du har.. Ikeasaxar kan man väl så ett par lådor av.. om man tar min samling av dessa skönheter till saxar..helt oemotståndliga är dom..

Timjan i din kopp..så underbart fiiint..det ska vara grejer med charm..allt annat kan kvitta..

Oj är det Lars..himmel bästa att sms:a broder Lars då :)

soffie sa...

bra med en rejäl sax,
Ha en bra dag imorrn,
kram