19 augusti 2010

Utflykt


Idag ska jag på en liten utflykt för att spana in vilka sommarblommor som ska säljas till nästa vår/sommar. Bilder kommer säkert.

Det är ju alltid spännande att se vad som är nytt och intressant inför kommande säsong.

I år hade vi denna röda petunia som var ny för oss. Spännande att se vad det blir för färger nästa år.

7 kommentarer:

annika sa...

Kul! Kolla efter flera vita...o)))

Kram
annika

Katta sa...

Spännande. Säljer du blommor också? Såg i ditt förra inlägg att ni haft ovanligt lite fjärilar i år jag tycker att vi haft ovanligt många i stället.Kanse de valde att semestra här i år ;D Kram Katta

Anonym sa...

Så kul att få titta på vackra blommor inför nästa säsong. Kolla om du hittar vita tagetes... det skulle bli en succe det kan jag lova;) Nästa år ska jag BARA ha vita i amplarna, ser ju hur de lyser nu när kvällarna blir mörkare!

Lycka till.
Kram Eva-Mari

Anki N sa...

Aha, ska du ta en tipp till Holland kanske så där över dagen. Du har väl ett eget litet blomplan? *ler*. De skulle man ha, varjefall skulle jag vilja ha en privatchaufför just nu, är lite snurrig av mitt tryck så de känns inte så där säkert att sitta bakom ratten. Längtar tills vi får se dina blommor av dagen - för de får vi väl?
Kramiz Anki N

Anna smyger in.. sa...

Oj jag vill ha lite inside så jag kan vara modern o up to date på garden..jag kommer spana och låta mig inspireras av Carolina af Nilspersgården.

soffie sa...

vilken underbart röd färg det va på den,å va roligt att kolla in dem å längta tills nästa vår!
kram

Anonym sa...

Beautiful photos and garden!!!
Kisses and regards from Croatia.
Zondra Art