04 augusti 2010

Blommor.....Echinasean Magnus är så intensiv i färgen i år.....känner inte riktigt igen den.Sådde krasse med 'brokiga' blad tydligen....ingen aning att jag köpt sån krasse. Kan det varit fel i påsen? Jag fattar 'nada' men snygg är den!Min Alba Luxurian clematis är också väldigt vit och grön i år. Färgerna känns extra starka. Kan det bero på all värmen?Avslutar med Nevada, rosen har inte heller riktigt den färg på blomman som jag förväntade. Någon sa att den kan ha olika färg efter när på säsongen den blommar.MM?? Ja då är det nog så., som idag är 'in the mood' för Lisa Ekdahl, är du?

4 kommentarer:

Anki N sa...

Det är med blommor som med oss, ibland håller vi inte alls färgen!!
Men vackra är de dina blommor o där är väl frågan hur de är med oss...*ler*.
Fårklippning - ja Ni fårägare har mycket med dem små liven, brossan o svärgeskan klipper själva den här gången fick min gubbe hjälpa till o jag fick titta på. Bra va?!
Kramiz Anki N

Anna smyger in.. sa...

Echinasean Magnus ...Alba Luxurian..jag blir alltid så glad av latin..vilka härliga blommor Carro..och Lisa..det finns bara en Lisa..och hon är guld..det finns bara en Carro oxå..och hon...hon är bäst :)

annika sa...

Håller med dig Carro om att Echinasea är extra praktiga och vackra i år. I år har många fler kommit upp och dessutom skaffade jag en vit. Då jag klipper gräsmattan lägger jag på gräsklippet i rabatterna ...det är den enda gödningen som de får.
Ska nu åka till en Naturterapeut...till "killen som tar på min kropp" :0)...fast det gör ont och är dyrt.
Kram
annika

Kram

soffie sa...

otroligt vackra blommor,
Det kanske har något med jorden att göra att det blir en annan färg,jag hade en Hortensia som va blå på min balkong i kruka när jag satte den i rabatten så blommar den i rosa.Kul och knepigt!!
kram