18 november 2010

Mina gutar och jag....Mina gutar har fått ett nytt hus....eller hus och hus....mer som ett vinterbo :D
Ett fint foderbord har dom också fått minsann.....

Jag har hela tiden tänkt att det vore så roligt att bereda skinn från vår egen gård....och idag går paketet iväg till Tranås. Tror ni att jag är tokspänd (finns det ens nåt sådant ord) på hur det ska bli? Det var lite pyssel innan men det ska bli såå roligt när de kommer i retur...tyvärr blir det nog inte förrän en bit efter jul.Om någon undrar hur kursen gick igår så kan jag berätta att jag bara hann göra de grundläggande provmålningarna....hann alltså inte ens börja på finmåleriet....ja, ja det kommer flera chanser!

8 kommentarer:

annika sa...

Du det låter helt underbart att få sina egna skinn beredda. Sånt gillar jag verkligen. Det måste bli så vackra.
Gutarna mår som prinsar där i det nya krypinnet...

Bra att du kommer att få utveckla dina konstnärliga talanger längre fram....

Kram

laurafingerson sa...

We are so excited to come visit! I love the photos you post of your farm and animals. :)

Anna smyger in.. sa...

Blir jag glad eller blir jag tokglad..jag bara älskar dina Gutar..så fiiint o bra dom har det på Nilspersa..:)verkligen ett härligt liv..precis som dom förtjänar..

Himmel egna skinn..jag smälter..meeeeeen så kul..ja du under mina skinn här..står det Tranås minsann fast dom är från öarnas ö...tur att pälsstaden hittat en nisch..nu när pälsar som plagg är lite off kan man ju säga minst sagt..

OF SPRING AND SUMMER sa...

Hej Carolina,
Det här blev lite lustigt. Jag har aldrig hört talas om gutar. Jag fick titta på Google - men fick ingen klarhet. Det ser ut som en get. Men som du förstår så vet jag mycket lite om djur på landet. Nu får du förklara för mig vad gutar är för något, snälla!
Ha det så bra.
Kram Ingrid

britten sa...

ja tänk om man fick bereda egna skinn..oj oj ...Och så har du börjat måla också ..vad månde blivan tro...

Katta sa...

De är så fina dina gutar så det känns lite skumt att snacka skinn efter att jag sagt det men när jag växte upp fanns en fårbonde i vår by vi beställde skinn från och man kunde få dem infärgade så jag har ett mörkrött med svarta inslag, måste ta och leta rätt på det. Kram Katta

Anki Nilsson sa...

Jag vill oxå ha ett skinn från din gård.....så söta de är dina Gutar o så har de fått nytt hus oxå ((nästan då)) inte illa. De borde få ett täcke o en kudde oxå för de e lite ruggigt nu...grrrr.

Trevlig helg frun. Jag ska egna min till spackel o annnat klet.

Kramiz

soffie sa...

va söta de är dina gutar och va fint de bor hos er.
kram å goo helg