02 november 2010

Ibland vill man att allt ska vara som det är....Min rumsgran har inte växt något alls i sommar och tänk det gillar jag...den ska vara precis så stor (eller liten) som den är.....tycker ni att det låter konstigt?Här har vi ett nyinköp....en stjärna som jag redan förra året tittade på men tvekade....nu fanns det endast två kvar och en fick följa med mig hem. Eftersom jag har funderat ett helt år känns det såå rätt....kanske hade jag inte uppskattat den lika mycket om jag köpt den förra året....eller jo det hade jag nog ;)

Ibland vill man att allt ska vara som det är......fast vädret just nu, regn och rusk....det räknar jag inte in i överskriften.

3 kommentarer:

Anki Nilsson sa...

Din stjärna var sannerligen totalt annorlunda. Sanningen o säga "för man ska vara sanningsenlig va" ser jag inte stjärnan jag ser ett ljus med en sladd i en passien, eller nått - är jag galen??

Här blåser de upp idag...viner hårt i vinden.

Kramiz Anki

annika sa...

Satt en lång stund och tittade på bilden och texten...eftersom jag föreläser om Läsförståelse så ville jag verkligen förstå.....sen såg jag det! Vilken fin stjärna som du satt en lite stake med ljus i.
Hur är det med träningsvärken?
kram
annika

Anonym sa...

Well Mrs C.
What a pleasure to have stumbled across your blog. Gorgeous I'm glad your fir didn't get out of hand. :) Your photgraphs are stunning!
~Rosemary...