08 november 2010

Det kommer mera.....Två ting är oändliga, universum och mänsklig dumhet, och jag är inte säker ifråga om universum. Albert Einstein.Ja han var klok den mannen. Tänk ibland kan något fastna i skallen och sen fastnar det på bloggen oxå ;)Fast annars är det inte mycket som fastnar just nu, mest snurrar det runt. Har ni förresten hört uttrycket 'hjulet snurrar men hamstern är död'.....fast riktigt så illa skulle jag inte säga att det är ;)Har lite bråttom för det är kurs på gång......men jag är tillbaka på torsdag (om jag inte kommer över någon dator nånstans förstås).

5 kommentarer:

Anna smyger in.. sa...

Oj så pass..ja du det är mycket nu..hi hi ..som alltid..man springer på i en rasande fart och ibland undrar man vad man håller på med..

Så vacker frosten är..det hinner du notera iaf..jag är säker på att du lever livet och njuter av nuet..även om hjulet snurrar..

ha det så fint..och lycka till..

soffie sa...

klok va han den karln,
å va fina bilder,
kram å ha det bra på kursen

Anki Nilsson sa...

Tur du är på kurs Carolina för idag kan du nog inte ta några fina frostbilder. Varjefall kan man inte det här, för här är milt, halvstorm och ösregn...puhha. Tur man kan kolla fina naturbilder hos dig då.
Lycka till på kursen!!

Kramiz Anki

OF SPRING AND SUMMER sa...

Hej Carolina!
Hoppas du har haft det trevligt på kursen. Du får berätta vad det är du har hittat på.
Kylan har ännu inte kommit till London. Bara regnet och blåsten!
Ha det så bra.
Kram Ingrid

Anonym sa...

Hello Mrs C.
The frost has arrived here as well. Your quotes on your blog today make a good point. Funny too! You captured the mood so nicely with your pictures.
Enjoy your week.
Rosemary...