18 maj 2010

Var är värmen?

Jag läser på andra bloggar att dom har det varmt och skönt. Var är värmen? Överallt utom här hos oss på västkusten tydligen. Dottern som ska sluta nian vill ha sol 'pronto' men det är frågan om det inte får bli på konstgjord väg ;( fast det är emot mina principer. Ja, ja vad är principer annat än till för att rucka på ;)


Jag vill börja använda mina solglasögon!!

När vi var i Paris åt vi på detta ställe och blev serverade av en kypare som verkligen älskade sitt jobb. Han gick runt småsjungande bland gästerna och alla fick hans odelade uppmärksamhet, även vi som inte var 'stammisar' direkt.Mera sjungande kypare i Sverige, tack! Han hade verkligen glimten i ögat på ett högst charmerande parisiskt sätt.

, som just nu lyssnar på Ricing girl. Härligt sommargung i den låten!

5 kommentarer:

annika sa...

Fler glad människor som trivs på jobbet! Det skulle behövas både här och där.
På med brillorna för solen borde vara här....du ser cool ut!
kram

Diana sa...

God morgon!
Det fina vädret håller sig borta från skåne med... Vi har visserligen klarat oss utan regn ett tag, men ingen tropisk hetta här inte.

Anki N sa...

Solen, ja vad är den? Vi har varmt, nja ingen sommarvärme precis men 17 grader si så där. Solen däremot, glipar bara lite emellanåt. MEN nu har de väl lovat att sommarvärmen ska komma!! Bara nu inte SMHI är som politiker och bara lovar o lovar.

Sjungande kypare är extra krydda på gott matintag. De liksom livar upp maträtten så den nästan blir lite levande. Har du sett exempelvis en liten räka som sjunger o trallar på talricken?

Hoppas dottern får sol "pronto" på avslutningen, att sluta grundskolan är STORT!!

Mitt svarta korg är ingen korg, det är en platsbytta. Hästarna har var sin. Pärla en lila och Torsten en svart o dessa får de lite torrfoder av matte. Hon skämmer bort dem lite vet du!!!
Kramiz Anki N

Anna smyger in.. sa...

Jaaaa hit med sol o värme solglas och glada kypare..glada människor är det bästa jag vet..jag tror att om man är glad..ja då gillar man antagligen det man gör..precis som din teori alltså..

Är du glad på jobbet Carro? Klart du är..jag minns din trevliga arbetsplats som just ett sådant ställe där folk är glada..ja jag är så pass glad på mitt jobb..sjunger mest heeela tiden :)ha ha..nja överdriv nu inte Anna..ok..men jag ska börja sjunga nu iaf :)

Jag blir glad av att se dig..och du hälsa dotter att hon får sola i helgen...då blir det så pass varmt o soligt.. för det har jag bestämt

soffie sa...

här kom värmen idag men solen var dold bakom fula moln,
hoppas nu att värmen är här för att stanna ett par månader,
kram