09 maj 2010

Ett ryck..

Jag har tagit ett ryck i min egen trädgård idag när jag kom hem. Oj, Aj, jag har ont överallt just nu. Inte van vid så hårt kroppsarbete ;)

Det är mycket som inte har klarat sig denna vinter, jag vill inte ens tänka på alla hål som det kommer att bli. Stora växter har dött och några planterades bara i höstas dessutom. Usch och tvi för en sådan vinter...!

Jag gick tillbaka ett år och såg vad som hände då. Vi hade konfirmation och det var så blommande och grönt.....kan verkligen inte jämföras med detta året vädermässigt.

Tänk i Giverny där blommade äppelträden som bara den......det lär dröja innan det blommar äppelblommor här hemma.

3 kommentarer:

Of Spring and Summer sa...

Ja, det är alltid tråkigt när man förlorar någon växt under vintern. Inget dog hos mig här i London, men det tog hårt på vissa plantor och de ser ganska rufsiga ut. Så det blir kanske lite förändringar ändå!
Kram Ingrid

Anna smyger in.. sa...

Aj aj aj...så pass ont i kroppen mmmm det frestar på och ont i hjärtat gör det när växterna inte klarat sig..jag kan tro att du har en hel del som jag aldrig skulle kunna ha här i zon 6 rena fjällvärlden här du vet..men mem n du får ta nya tag o ersätta lite..av det du förlorat..

Mmmmm äppelträd...det finns väl inget ljuvligare..underbar bild..

Annika Christensen sa...

Ja du det ena året är inte det andra likt och det är väl tur det.
I år varade våren länge...
Ganska bra.
Annika