31 maj 2010

Trallallallalla ♪♫•*¨*•.¸¸♥ ¸¸.•*¨*•♫♪.....Igår fick jag ett litet rött paket med vita snören.......av mina barn. Vet ni vad innehållet var? Jo, allt vi filmat när de var små överfört på cdskivor. Vår viedokamera gav upp för längesedan så därför trodde man ju att loppet var i princip kört och att filmerna för alltid var borta.Jag blev bara såååå glad för denna present Tack, taack, tack! Morsdag brukar gå oförmärkt förbi i vanliga fall i vår familj men i år - verkligen inte. Jag känner mig så glad och stolt över min familj! När vi hinner bänka oss och titta igenom materialet vet jag inte men det gör heller inget för nu vet vi att vi KAN göra det precis när vi vill.Inte konstigt att jag sjunger.......och just denna en glad calypso om våren......ja vad ska jag säga-man vill bara sjunga med ;) Kan kanske sjunga den när jag ligger i min hammock (fast inte idag för det är så kallt, bara 10 grader). Hoppas på lite värme till min 'lediga' dag (onsdag).

, som känner mig så där lite lagom nördig just idag.......pga musikvalet;)

5 kommentarer:

Katta sa...

Det var en trevlig och genomtänkt present en fin hammock ser du ut att ha fått med och den söta lilla kattungen i den gör mej så glad. Kram Katta

annika sa...

Vilken bra överraskning. Kul då avkomman tänker till.
Vi firad emed kaffe och tårta hos svärmor på landet tillsammans med söner och respektive. Det var söta svärmor som fick den fina Pensépelargonen...köpt på Plantagen i Örebro i fredags...inte mina fingrar här inte. Vi har varmt och skönt nu 19 grader.
Har lite lunch och ska cykla till andra sidan av stan för ett möte med ett gäng förskollärare.
Kram annika

Anna smyger in.. sa...

Oj vilken härlig present..du det där borde man verkligen göra..vi har flera gamla videoband här med just precis samma innehåll som hos dig..

Ja men du då har du dåtiden sparad..härligt.

Aha..en Calypso..jo men man blir verkligen så glad av dessa gamla låtar..jag bara älskar sådant och gillar när du är lika nördig som jag :)

Anki N sa...

Det var den finaste present jag hört någon fått i år. Grattis. Vilka minnen!!!
Kramiz Anki N

Of Spring and Summer sa...

Fin och kul present!!
Smyg in lite hundkäx när ingen ser på!!
Ha det så bra.
Kram Ingrid