04 maj 2010

Bokföring - blääää


Idag inleds dagen med en sittning hos vår kära bokföringsfirma, det är ju dax att göra upp räkenskaperna för 2009. Det är skönt att ha någon som kollar om jag har gjort rätt ;)

Vart tog det ljuva cafelivet vägen? Ingen som vet, ingen som vet♪♫•*¨*•.¸¸♥ ¸¸.•*¨*•♫♪

5 kommentarer:

Anonym sa...

Åh, du får njuta av din latte i trädgården nu, ja kanske inte just idag (om du bodde här) men vad är väl Paris mot en fika hemmavid i solen, haha:)?

Anki N sa...

Aha ja, här guppar jag i samma båt...fast nja de e ju "omvandlat" jag är ju "som" bokföringsfirman. *ler*. Du har säkert gjort helt rätt - de tror jag det.
Kramiz Anki N

Anna smyger in.. sa...

Mmmm nääääe du vet cafélivet det försvinner och då får man leva på minnet liksom..du får knoga på en stund nu Carro..medans jag räknar ned till min resa :)

Of Spring and Summer sa...

Lite tråkiga saker måste man göra efter att ha svängt runt i Paris!!!
Ha det så bra.
Ingrid

Katta sa...

Tycker det är skönt att ha någon som hjälper en med räkenskaperna jag :) Här har vi inga moln i dag men kallt som tusan ändå bara +2 än så länge på morgonen. Ja cafelivet ja vart tog det vägen? Fast det är klart att när en latte går på ca 40 spänn och man kanske vill ha nåt till så är man plötsligt uppe i priset av en hel lunch och då väljer jag hellre lunchen i stället. Ha en bra dag, kram Katta