30 maj 2010

Bara jag är vaken....

Olivträdet som inte tappat alla bladen ......är så fint....men två träd har bara just börjat få nya blad så det lär dröja innan de är lika fina

min betongmadame på pinne tittar nådigt fram.....

Rostiga krukor, stenar och den nya gröna dichondran för året....

kattungen provar den nya hammocken.....min morsdagspresent! Här ska jag tillbringa lata dagar gungande......filosoferande.....om det nu bara blir lite varmare och det blir lite ledigt...

En ny pelargon som är så ljust rosa i blomman att man bara smälter.

I trädgården byggs det väggar......för annars blir det ju inga 'rum'...slit och släp.....för att få det som jag vill. Jag ska visa när det blir lite grönare.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Jag är också vaken! Tänk att du fått en hammock i morsdagspresent! Är det en trägunga?? Ser så spännande ut! Spännande också med nya trädgårdsrum, vill se sen?! Och ljusrosa pelargonen, mmmm!

Skön söndag på dig!
Kram Eva-Mari

britten sa sa...

underbara bilder och jag ser så fram emot att se " väggarna" på gräsmattan..Kram

Anna smyger in.. sa...

Aha så du fick en hammock så härligt..den kommer bli underbar att slappa i..grönarum hos Carro..så härligt..jag vill oxå..jaaa men jag får väl göra som du jobba på det..

Du..min väninna besökte din arbetsplats för nån vecka sedan...hon har bubblat om hur fiiiint det var..hur härligt besöket kändes..hon tror minsann hon handlade av dig..:) kan det ha varit så? Har du snackat med en Småländska på sista tiden Carro?

Anna smyger in.. sa...

Mmmm klart jag förstår det Carro att det är tokmånga kunder nu..

Jaa du hade säkert gillat dagens utflykt här..men det är klart att du har ju liksom hela smörgåsbordet dukat med hela härliga Skåne för fötterna...så nog tycker jag att du har allt så pass förspänt med ditt härliga Nilspersgarden..mitt i Sveriges trädgård..

Annika Christensen sa...

Ser spännande ut med väggarna det väntar jag med spänning på.
Fin betong dam.
Ha det gott
Annika