02 januari 2013

Vad gjorde vi under 2012??Vad gjorde vi egentligen under 2012? När man börjar titta tillbaka så är det svårt att riktigt få grepp om saker och ting.


Mycket snickrande var det, tak som byttes mitt i värsta regnvädret. Totalrenovering av ett annat hus. Måla, tapetsera, lägga golv.....allt gjorde vi... nöjda blev vi för det mesta.


Sommaren var ju inte mycket att hurra för men månaderna försvann ändå i rasande fart och djuren hade det grönt i hagarna.


En efterlängtad semestervecka i september blev en av årets höjdpunkter. Då var vädret med oss.....

Ja vad hände mer....dottern fick körkort, vår kära labrador Elliot lämnade oss . Stort och smått blir tillslut en väv av händelser som blir året 2012.

Nu är det ju redan 2013 och visst har man stora förväntningar.....ut med det gamla och in med det nya året....är det inte så man säger ;-)
♥♥♥

3 kommentarer:

Vårt röda hus sa...

Summerar man så märker man hur mycket som hänt under gångna året. Och ni har ju verkligen nåt att se fram emot har jag förstått:)

Kram Eva-Mari

Vardag och flärd sa...

Visst händer både stora och små saker under ett år och när man tittar tillbaka i bloggen minns man mycket. Detta året kommer ju något stort att hända för er - och för oss också!
God fortsättning!
Kram
Eva

Anna tassar in sa...

Himmel så trevlig du bor..det slår mig varje gång du glimtar till med bilder av kossor och hagar..

Ja när man summerar så har man faktiskt hunnit med en del..det är härligt.
Körkort är ett stort steg i livet..en frihet alla borde ha.

Jepp nu kommer nya äventyr 2013..så spännande..