12 januari 2013

Bilproblem och Malte...Glada i hågen körde maken och jag mot Lund. Vi skulle få vara med om en opponering (tror jag att det heter). Frid och fröjd, vilken dag vi hade framför oss! Ja ända tills oljelampan gick helt 'bananas' ......som tur var kunde vi sakta rulla av E 6 och sakta....mycket sakta .....rulla in på pendlarparkeringen strax utanför Lund. Ja...där stod vi så vackert.....att köra vidare var inte att tänka....klockan tickade och vi som skulle vara framme vid 12:20....

Som sänd från ovan stod en Taxi på parkeringen....föraren höll en liten paus. Men med en lätt knackning på rutan vaknade han till och ....jo...han var ledig. In i taxin och vidare mot västra station och sedan vidare mot LTH....Vi hann! Ibland överträffar verkligheten sagan...jag har sagt det förr och nu säger jag det igen :-DEfter diverse förvecklingar hamnade bilen på en kärra mot hemmet och vi i en annan lånad bil också mot hemmet. Ja det var ju lite annat som hände också men nog om det. Slutet gott (om än vi inte vet vad summan på det hela slutar på :-/  och tur är kanske det).

Allt annat som hände under dagen var dock bland det roligaste vi varit med om. Opponeringen gick så bra och killarna fick många lovord för sitt arbete, vilket dom verkligen var förtjänta av. Vi blev bjudna på kaffe och sockerkaka och även om vi kanske inte alltid förstod det som redovisades var vi så glada att få vara med om detta. Vi kunde nästan glömma bort att vi hade en icke körbar bil på en pendlarparkering i Lund, något som dock alltid kommer att bli ihågkommet...Ja ni vet då när Emil och Erik skulle ...inför opponeringen. Historien kommer att berättas många gånger, var så säker.

Sedan blev det också bestämt under dagen om nu någon undrar....Malte flyttar hem till oss, kanske redan om en vecka. Men mer om det i ett annat inlägg.
♥♥♥

2 kommentarer:

Vardag och flärd sa...

Jag förstog inte ett dugg så jag fick ta reda på vad opponering är, tydligen detsamma som disputation. Och Malte ... vad är det?
Jag som trodde att du fick tt barnbarn!
Ha det fint, vännen!
Kram Eva

Copterman sa...

Hej

Kan man kalla det tur i oturen det där med bilen? Det är ett helsicke när bilen pajar......vår gjorde det också nyssens och som tur var har vi assitans och får hämtat bilen automatiskt och hyrbil.....hade vi bara haft någon som betalt verkstadsräkningarna också hade det varit ännu bättre...haha