15 januari 2013

En skänk från ovan...Ja då fick vi här på västkusten också lite snö. Vet inte om man ska gilla eller ogilla detta. Dock lyser faktiskt snön upp och det är något vi inte kan säga nej tack till i dessa tider.


Det ska va gott och leva.....annars kan det kvitta! Så låter det i visan och visst borde det vara så.  På lördag hämtar vi hem vår Malte, en svart cockerspaniel valp. Oj vad vi längtar. Tänk att få en hund i huset igen....det ska bli såå roligt. Jag tog ett dåligt kort på honom med mobilen som blev så suddigt att det inte gör honom rättvisa, så bilder kommer först till helgen.
♥♥♥

6 kommentarer:

Vårt röda hus sa...

En svart cockerflicka har jag haft en gång, världens mest tillgivna... och hungriga! Så kul med en liten Malte, då vet ni vad ni har framför er ett bra tag:) Lycka till!

Tisdagskram!
Eva-Mari

Herr Nilssons Fru sa...

opps min kommentar försvann :(

vi har massor av snö som lyser upp, de e verkligen skillnad på kvällarna, skönt.

Oh så underbart,härligt, mysigt EN VALP...mmmmmm.....blir allt lite avvis.

Kramiz

Vardag och flärd sa...

Det blir ju lite ljusare med snö och vad annat kan man vänta i januari!
Kul när Malte kommer hem - och full rulle blir det då!
Ha det fint!
Kram Eva

skifferhuset sa...

Å vad kul att få en ny familjemedlem, ska bli roligt att följa den Maltes upptåg! Ja nu har vi ju fått en ny omgång snö, ca 5-6 cm damp ner under natten, ganska mysigt! Ha en fin dag! Kram Iréne

Britten sa...

Hej där...så så länge sen..jag har varit så dålig på att läsa bloggar under en lång tid, och inte bloggat så mkt heller....En Coccker så kul.....vi har också en liten flicka. Hon är visserliogen en bland mella coccker och zhitzu men mest coccker . Hon är underbar och hjälpt mig att komma över min moffi gubbe som dog 2010..GRATTIS !!!!

soffie sa...

snö i karlstad med till alla barns glädje:) men ååå va roligt med en liten valp.var det längesen du hade hund? ååå nu längtar jag tills jag får se bilden till helgen på han :)