08 januari 2013

Rött och vitt och problem med internet...


Ett rött hus har blivit vitt under året. Nu är det mer i min smak. Längtar efter våren så att vi kan sätta igång i trädgården. Har som vanligt Planer på vad som ska göras, gäller bara att få resten av familjen med på noterna.


Har inte riktigt förstått att julen ska plockas bort, men varje dag när jag kör till jobbet ser jag ju förändringar i folks fönster så det är kanske dags. Det känns som allt går i rasande fart, var är tiden då man bara kan få njuta lite?

Dukade rött här hemma i helgen. Det är så lätt att göra fint när man  har lite extra tid att lägga på sånt som är roligt.

Dukning gjord till nyårsafton i vitt blev mer än lyckad......'göra sig till' har en negativ klang, vet inte varför. Här gjorde jag mig iaf 'till' och det blev riktigt bra, (även om det kanske inte syns på kortet).

Vårt internet har varit helt katastrofalt på senaste tiden. Under helgen som gick låg det helt nere (stort fel som inte bara var hos oss utan hos en massa andra i områden runt oss). Vart är det på väg med tekniken....nu måste man snart börja se över anslutningarna så att sådana här stora avbrott inte händer stup i kvarten! Att försöka lägga in ett blogginlägg är en kamp med tiden och anslutningen....tröttsamt!!

Mycket på gång i veckan, när skrev jag inte det förresten, men denna veckan är det Stora saker på gång....
Om jag har väckt er nyfikenhet så är det bara att titta in igen....snart får ni veta ;-)
 ♥♥♥


4 kommentarer:

Vårt röda hus sa...

Huset ser större ut och så fint! Men hur många gånger fick ni måla??
Hoppas ni får ordning på avbrotten snart... riktigt energikrävande!
Jag tror jag vet vad det är för stora saker som kommer att hända... spännande att se om jag har rätt:)

Kram Eva-Mari

Vardag och flärd sa...

Internetproblem kan man bli galen av!
Jag tycker också det är roligt att lägga ner jobb på fin dukning, men det är svårt att få foton som visar hur fint man gjort.
Klart jag är nyfiken vad som är på gång - tror jag vet, det var nog i denna månaden - och det är STORT!
Kramar
Eva

skifferhuset sa...

Jo då du väckte min nyfikenhet!!! Att duka snyggt är så roligt men att sen fota det är en helt annan sak! Det här med internet å data problem kan göra mig helt galen ibland, tur att mannen å dottern finns så de lugnar mig!;) Kram Iréne

Anna sa...

Himmel så fint ditt hus blev..jag älskar ju vitt vitt vitt..vilket lyft..uppdaterat kan man säga.

Aha nätet är trixigt..så trist jag hoppas det löser sig snart..för jag är ju sååå nyfiken.