14 januari 2013

Ut med granen in med tulpaner...och lite nya lampor.

 Nu har granen sett sina bästa dagar och ut åkte den utan att alla barren föll av, vilken tur! Jag har haft den i en stor hink men i hinken hade jag en glasburk som granen stod i. När jag lyfte upp granen var hinken full av vatten men burken var nästan tom.....inte konstigt att den stackars granen har börjat barra.
Årets första tulpanbukett på köksbordet men definitivt inte den sista.......i morgon är det ju tulpanens dag men jag har tjuvstartat lite ;-)

Vi har haft två ganska små lampor över köksbordet och ljuset har varit lite sisådär. Nu när Ellos hade billigt-  på en massa varor passade jag på att köpa dessa två. Är i plåt med vit tygsladd och det blev så stor skillnad ljusmässigt. Eftersom priset var så rimligt med alla rabatter känner jag mig mer än nöjd över köpet.

En och annan snöflinga trillar ner idag och det är 3 minusgrader så jag tror inte att jag sticker näsan utanför dörren mer än nödvändigt. Ha en bra vecka mina vänner!
♥♥♥

3 kommentarer:

Vardag och flärd sa...

Oj, är det tulpanens dag imorgon, det får jag inte missa!
Jättesnygga lampor, verkligen ett fynd!
Ha det nu fint trots att det kommer lite snö!
Kramar Eva

annika sa...

Visst vill man ha en massa lampor då man plockat undan alla juleljusen. Jag gillar dina kökslampor.
Så då kan man ta och köpa sig en bukett tulpaner i morgon. Passerar Blomsterlandet efter gymmet så då får jag slinka in där.

Vilket äventyr ni hade med bilen i Lund. Så typiskt då man har en tid att passa.
Ha en fortsatt bra vecka...ser att ni också har lite vinter. Ja i alla fall lite kyla. Pratade nyss med dottern i Skåne och där snöade det lite.

Kram
annika

Anna tassar in sa...

Åh men du har köpt finlampor..suck..jag älskar den sorten..så kul det är med lite nytt..du har så go smak..och tulpaner..det är lycka i vardagen det..