25 augusti 2011

Det är torsdag....jajamen....

För många är rosor det man helst vill ha i sin trädgård. Sån är inte jag! Men visst är det något speciellt med denna blomma som är symbolen för så mycket (och då tänker jag inte på något politiskt parti, absolut inte!).Bland rosorna som jag har i trädgården är Louice Bugnet absolut en favorit. Varför? Jo den sköter sig själv....inget daltande behövs.....den bara blommar och växer och är frisk. Sånt gillar jag.

För övrigt är min trädgård i år så 'grön' som den väll aldrig har varit. Måste nog börja 'gallra' lite i det gröna snart annars växer det mig kanske över huvudet ;p

Har börjat ta med mig en kopp med lock, ni vet som en liten termos fast bara en kopp, på morgonen med kaffe i såklart. Det jag Inte gillar med den är att locket liksom inte riktigt passar. Om någon skulle känna till något i samma stil som verkligen fungerar så får ni gärna tipsa mig!

♥♥♥

3 kommentarer:

Anki Nilsson sa...

Kopp med lock!! de har vi bara när vi är på resande fot...finns de i vanliga, hederliga kaffemuggar nu?? Intressant. Ja du förstår några tips har jag ju inte då jag inte äns visste de fanns.

Rosor är vackra o faktiskt ett måste i trädgård....(:-
kul se du vaknat till bloggliv igen.
Kramiz

Anki Nilsson sa...

Svar: Jo i rostfritt har vi, men jag trodde du menade vanliga muggar i poslin - de har jag aldrig sett (:-

Räddare i nöden är ett måste!!

Kramiz

Katta sa...

Ja visst är de speciella rosorna, så många sorter färger och så underbara dofter man kan bara inte vara utan dem. Tyvärr har jag inget tips om kaffekopp med lock, vet vilka du menar men har inte testat dem bara hört att de brukar läcka. Jag har en liten termos i stället. Kram Katta