02 februari 2011

Ny lampa och lite annat.....

Jag har inte lyckats få upp någon ny gardin efter att julstjärnan kom ner men en ny lampa har jag i mitt fönster mot norr. Lampfoten är av betong och jag hade bara sett den på bild innan jag beställde den på nätet. Den är underbar......
Nytt sofftyg är beställt....äntligen! Om 4 veckor....ska det komma.....hoppas jag.Veckans blommor är vita pärlhyacinter.......hoppas att dom står så här utan blom länge!En bukett med tulpaner som fått sällskap av lite poppelkvistar har jag bundit mig, skulle klart varit blåbärsris men det får bli nästa gång.I köket spelas Bo Kaspers .....tycker om att sjunga med när jag lagar mat..... sån e' jag.9 kommentarer:

Vardag och flärd sa...

Kul att läsa svaren på utmaningen!
Lampan är ju härlig, har du gjort skärmen själv eller ingick den när du köpte foten? Bara så fina kontraster, tungt mot skirt!
Ha det riktigt fint!
Kram Eva

4U2! sa...

Vilken fin lampa, varifrån beställde du den?

skifferhuset sa...

Å vilken fin lampfot! Pärlhyacinter är så härliga blommor! Tycker oxå om musik när jag grejar, här är det Nanne och Playtones som gäller! Ha en bra dag! Kram Iréne

ansepanse sa...

fina bilder - jag lyssnar på P!nk jag :) sån är jag :D
kramar

4U2! sa...

sv: tack för tipset!

soffie sa...

å va den lampan är fin ,hos mej har vi lyssnat på September om och om igen idag:)
kram

ansepanse sa...

Sv: vi fick lämna tillbaka lampan
kramar

mammaxtre sa...

Vad roligt med ny lampa tänker jag som fortfarande är på jakt :-)

Anna smyger in.. sa...

Sån e du..och det är därför jag gillar den där Carolina af Nilspers..för jag tycker oxå om när pärlisarna håller sig korta och musik är ju livet..