03 februari 2011

En ny dag....med nya möjligheter.....

Jag har provat en annan kamera med helt andra knappar än den jag brukar använda....och provat att sätta mitt namn på bilderna.......roligt och väldigt lärorikt.Tänk....varje dag lär man sig något nytt :D (nästan).Nu är det bara ett problem.....hur ska jag komma ihåg hur det var jag gjorde till nästa gång??Är det sant som man säger att övning ger färdighet??

9 kommentarer:

Vardag och flärd sa...

Vad duktig du är (jag skulle behöva gå kurs hos dig, hihi)! Jodå, övning ger färdighet. Jag känner igen det där med Hur var det jag gjorde, hur lyckades jag komma dit? Helt plötsligt blir det ju rätt utan att man vet hur man gjort - teknikens under!
Ha en fin dag!
Kram Eva

ansepanse sa...

jodå :) övning ger färdighet men då gäller det att hålla på också, inte vänta för länge mellan gångerna liksom
ha det gott - kramar

skifferhuset sa...

Ja så tänker jag oxå, hur var det nu jag gjorde..... men helt säkert övning ger färdighet! ha nu en fin helg! Kram Iréne

Anonym sa...

Yes my dear, they do say practice makes perfect, but I keep practicing and practicing all worn out. :D... Okay not really I'll keep going. I love this first picture and with your signature touch on it very, very nice photos...
Have a gorgeous weekend,
Rosemary...XXX

Anna smyger in.. sa...

Jaaa men visst är det så..jag är av den sorten som alltid måste testa knappra och hitta utan manual :) lite teknisk har jag alltid varit..och nu vill jag ha en systemkamera..VILL-HA..hi hi..

Så fint med dig vackra namn på bilderna..du det är lite mer än härligt nu när hela helgen ligger framför..mmmm så pass härligt..

Katta sa...

Efter ett par gånger brukar det sitta där hur virrigt det än kan kännas i början. Men det är ju ganska roligt att hålla på om än tidskrävande. Ha en bra helg, kram Katta

Maleviks Rosenträdgård sa...

De e klart :)
Jättefins bilder....
Hoppas du har en fin kväll
å missa inte


S
A
T
U
R
D
A
Y

S
H
O
W

O
F
F

imorgon.....
VÄLKOMMEN att vara med :)
Håkan

OF SPRING AND SUMMER sa...

Hej!
Vad du säger om att komma ihåg till nästa gång fick mig verkligen att skratta. Jag har samma problem.
Ibland skriver jag ner de olika momenten. Kan sedan inte hitta lappen! Eller jag har skrivit ner momenten men inte vad de är till, så jag får då börja från början igen!
Önskar en trevlig helg.
Kram Ingrid

mammaxtre sa...

Jag övar och övar men vete sjutton om det blir ngn färdighet.

Bergis kan jag få dit namn med min kamera också, måste jag utreda :-)