05 februari 2011

Hå-hå ja-ja Hå-hå ja-ja.....

Kommer ni ihåg visan ..♪ ♪ ♫ ♪♪ ♫ Hå-hå ja-ja, Hå-hå ja-ja, Åh vad det blåser i träna idag ..♪ ♪ ♫ ♪♪ ♫. Jag undrar om det inte var Sven-Ingvars som framförde den.

Ja blåser gör det och värre lär det bli.....bäst att tänka sig att vara inomhus idag.Bäst att hålla sig på mattan som det så vackert heter......Vet inte om jag kommer att bänka mig framför tv:n och se på.......Melodifestivalcirkusen kommer väll att vara ett tag nu, det är kanske bara att gilla läget helt enkelt ;)

9 kommentarer:

Anonym sa...

Man kommer nog inte undan Melodifestivalen så det är lika bra att hoppa på från början. Tack för kryapå-et... detsamma önskar jag dig:)

Kram på dig!
Eva-Mari

annika sa...

Hå-hå-ja-ja, Jovisst har SvenIngvars spelat den. Det är en annan värmlänning som har skrivit den...Gunde Johansson. Minns att mina föräldrar ofta nynnade på den i passande sammanhang. Vi har haft en riktigt blåsig vecka.
Melodifesativalen blir det inte i kväll eftersom vi ska till en vän som fyller år. Men annars hade vi nog haft den kanalen på tror jag. Vi har en släkting boendes här och hennes dotter är 6 år och gillar den musiken.

Snygg lampa som du visade häromdagen.
Ha det gott
Kram
annika

4U2! sa...

Helst skulle jag stanna inomhus hela dagen men det blir svårt med promenaderna då.

ansepanse sa...

visst var det Sven-Ingvars :) det blåser ordentligt här också, det blir säkert melodifestivalen här ikväll men jag har ju laptopen på bordet framför mig också
ha det gott - kramar

Anki Nilsson sa...

Ja nu viner de i vindern o träden bockar fint. De tar i redigt ordentligt här nu har just varit ute och sett till att alla dörrar på ladan är stängda. Vi ska mot havet o där lär de väl vara ett värre kanske, fast ja vi bor ju bara 9 km ifrån men endå.

Kramiz o go helg. Melodifestivalen, redan? jaha där ser man vad fru nilsson hänger med.

skifferhuset sa...

Jo men visst var det Sven-Ingvars som spelade den, mina stora idoler när jag var liten tös.....! Här blåser det oxå, har gjort hela veckan! Ang kaffekoppen från Gustafsberg, så gillar jag den skarpt oxå och något namn på den finns inte! Och här blir det Melodifestivalen oxå, är en riktig anhängare av detta! Ha en fin dag! Kram Iréne

mammaxtre sa...

Vi gillar läket och bänkar oss i soffan , hå hå ja ja jaaaa

Trevlig kväll

soffie sa...

vi kollar på det för Nellie vill det och hon bestämmer här hos oss:)
ha en goo kväll å fy när det blåser så där!

Anna smyger in.. sa...

Om jag minns den låten jaaaa det gör jag för jag och mina tre barn brukade sjunga den i kör..hå hå ja...:)..lilleman doo'ade så liten han var..knappt ett par år bara..jo det är säkert..himmel det var tider det..

Men nu har det blåst över tror jag både melodifestivalen och vindarna..Festivalen var faktiskt riktigt bra..så det så :)