15 februari 2011

Ett samtal....Igår fick jag ringa en myndighet för att rätta till ett fel...men det gick bra. Felet är nu utrett och rättat.

Förra veckan ringde jag en annan myndighet och då hamnade jag som nummer 83 i kön. Nästa gång jag ringde upp var jag nummer 64. Det är helt makalöst vilka väntetider man kan råka ut för. Visst kan man maila men oftast vill man ju få en sak ordnad 'på ort och ställe' och då har man inget val utan får sitta i kön och vänta.

Eftersom man knappt kan sticka ut näsan....det är vindar från nordpolen som viner runt knutarna.....passar det bra att ägna dagarna åt pappersarbete. Dessutom är det alltid extra mycket papper som ska gås igenom så här på ett nytt år.Fick te från Harrods innan jul och jag vet inte vad det beror på men det smakar annorlunda....godare....än allt annat te jag köper här hemma. Nu är det tyvärr snart slut.....sjunger på sista versen. Men några koppar till tror jag det kan bli.......;)

♥♥♥

10 kommentarer:

skifferhuset sa...

God morgon fru C! Ja tänk vad pappersarbete det samlas på hög, alltid! Varför tar man inte tag i det med en gång, tro? Här är det nu vindstilla och -7, känns riktigt gott ute!! Ha en fin dag! Kram Iréne

4U2! sa...

Det hände mig några ggr att jag blev i kö som du men en inspelad röst frågade om jag ville bli uppringd så skulle jag trycka XXX så det var bara att följa instruktioner så blev jag uppringd! Hur enkelt som helst. Tyvärr har den myndighet den varianten väldigt sällan... undrar varför.

Anna sa...

Roligt att du vill vara med i utlottningen på min blagg! Ha en bra dag!
Kram Anna

Vardag och flärd sa...

Det är märkligt att man ska behöva sitta i telefonkö hur länge som helst. Man får en känsla av att de svarar när de vill, det är ju hopplöst att man inte kan komma fram nån gång och tala med rätt person, det är en sak som gör mig väldigt irriterad, har ju inte hur mycket tid som helst att sitta och bara vänta. Oj, så arg jag lät!
Ha en fin dag i kylan!
Kram Eva

Anki Nilsson sa...

Torsdag...Anki fattade narda?! Nu kommer jag tänka på de hela dagen o undra..fast de kan ju vara trevligt på cykelturen.

Men de flesta kan man lämna sitt nummer hos så ringde de upp - de e bra. De enda myndigheter jag ringer är Skatteverket o där ringer de upp. Ja någon gång ringer jag kanske någon annan med men de e sällsynt.


Tänk jag dricker nästan aldrig te. Men jag gav bort te i julklapp, sånt där lokalt här från Köpingen bl a. Har en son o sonsambo som verkar leva på te!!

Kramiz o ha en bra dag, ställ dig i lä.

Anki Nilsson sa...

haha,,,vad ska jag nu tänka på när jag cyklar när du avslöjade dig..fniss. De hade jag aldrig räknat ut. rosa..ja de finns träningscyklar som är rosa, mend e har de nog inte på sjukan. Fast man får ju alltid önska!!

Kramiz igen

ansepanse sa...

jag ringde en myndighet idag och hamnade på plats 67 i kön, men det gick ändå ganska snabbt undan, vad synd att det goda téet snart är slut
kramar

Anonym sa...

Hello Mrs C ~ I wouldn't have made you wait that long. :) What an irritation it is when you need something to be done and you have to wait so long, hope it all works out! Your going to need more tea! I have gotten into the chocolates and can't stop...help!
Enjoy your day,
Rosemary...XX

Anna smyger in.. sa...

Himmel då får du flänga till Harrods snart o handla :)

Oj ja du att ringa kan kosta på..tålamod o is i magen är vad man måste ha..skönt att det ordnade sig till sist..

soffie sa...

usch att hamna i telefonkö men jag har märkt att ofta verkar det vara många som går ur kön och man kommer snabbare fram men usch va länge det tar,
du får helt enkelt ta dej en tur till London å inskaffa ett nytt tee:)
ha en goo kväll