16 september 2010

Torsdagsregn.....Igår fick jag några gamla örngott av en som vet hur mycket jag äälskar gamla broderade örngott. Blev så glad att jag knappt visste vilket ben jag skulle stå på ;)

Idag ska dom tvättas eftersom det lätt blir gult när det ligger i lådorna.

Fick också en gammal duk som jag bara blev helt förälskad i, jag ska visa bilder...Av alla echinasea jag köpte förra året har bara Alaska och Virgin klarat sig. Nu blommar ?? ja vilken är det, för båda är ju en vit sort. Snygg är den iaf.

, som ska gympa ikväll, bara det inte blir som i denna video ;)
(Min dotter tycker att jag och den röda Teletubbisen har vissa likheter, och jag kan inte FÖRSTÅ vad hon syftar på :p )

5 kommentarer:

britten sa...

å jag äskar oxå gamla örngott nymnglade sprakande vackra...nä jag lämnar ju inte bloggen kommer bara att blogga mindre och din blogg är en favvo så den lämnar jag inte...har läst i kapp nu-..kram

Anna smyger in.. sa...

Men så härligt att få en sådan skatt..ja men visst är det charmigt med gamla broderade örngott..jag har ett gäng som gamlafarmor prydligt dekorerat..

Aha så pass..ut o motionera alltså..härligt..jag var igår jag..pust..det känns i musklerna men det gör ju både gott o ont samtidigt liksom

Anki N sa...

Vad kul att du fått saker du gillar. Jag gillar att se sånt hos andra men inte hos mig. Jag vet inte hur jag är men jag älskar små romatiska hem gärna i vitt o gamla saker, tycker de e jättfint. Men vill inte själv ha det så. Många säger jag är knäpp o säkert är de så. Nog kan man väl gilla o tycka saker är mysiga, snygga, trevliga UTAN att själv vilja ha dom???

Kramiz från knäppAnki

soffie sa...

å va fin blomma och va roligt att få så fina örngott å en duk,
kram

Ulla sa...

Hur känns det i kroppen efter gympapasset igår? Kikar in och önskar en go helg! Kram kram